Emily Ratajkowski

© GETTY IMAGES

Wie is Emily Ratajkowski?

Topmodel en auteur Emily Ratajkowski toont haar interpretatie van de perfecte eindejaarslook op de rode loper bij Messika: minimalistisch, sexy én met een lading prachtige bijous om het lijf. De Amerikaanse werd in 2013 tot topmodel gebombardeerd, nadat ze met weinig om het lijf te zien was geweest in de Blurred Lines-videoclip van Robin Thicke featuring Pharrell. Ze deelt haar visie op het leven (en prachtige lijf) dagelijks met haar 216.000 Instagram-volgers. Want Ratajkowski heeft een uitgesproken mening over feminisme en het objectiveren van vrouwen. Haar persoonlijke ervaringen over het vrouw-zijn pende ze neer in het boek My Body uit 2021. Sinds het model onlangs scheidde, dumpte ze Brad Pitt al per sms en date ze nu comedian en Kim Kardashian-ex Pete Davidson.

De risico’s

We horen jullie al denken: niet moeilijk natuurlijk om er als topmodel perfect uit te zien op de rode loper. Niets is minder waar. Een zwarte lange jurk kan er snel ouderwets en ronduit saai uitzien. Ratajkowski houdt het interessant door te opteren voor originele juwelen, zoals een armjuweel en één opvallende oorbel, in plaats voor een gewone halsketting-en-armbandcombo. Pas ook de kleur van je schoenen aan aan die van je jurk, maar dan wel met een leuk accent, zoals een paar met kleurrijke enkelbandjes. Zo leg je een opvallend accent, maar enkel wanneer je wandelt, neerzit of alles aan het geven bent op de dansvloer natuurlijk.

Het succes

Emily Ratajkowski houdt het stijlvol door de rode loper op te wandelen in een lange jurk die haar lichaam wel omarmt, maar niet de eyecatcher van haar look maakt. De jurk valt elegant en is sexy dankzij de mooie uitsnijdingen en de fijne straps. Ze introduceert ook een tikkeltje rock-‘n-roll aan het geheel met het armjuweel en haar zwart gelakte nagels. Een outfit waar Kate Moss ook niet bepaald van zou weglopen.

? 280, Marciano by Guess
? 280, Marciano by Guess© GETTY IMAGES

Steel haar Stijl

1. Black Tie Godin

Black tie betekent dat je in een lange jurk op het event moet verschijnen. De satijnen versie is de perfecte basis om te pimpen met coole accessoires.

? 280, Marciano by Guess

Iconica armjuweel en Dancin on Air-oorbel, prijs op aanvraag, Messika High Jewelery
Iconica armjuweel en Dancin on Air-oorbel, prijs op aanvraag, Messika High Jewelery© GETTY IMAGES

2. Kroonjuwelen

De juweelleverancier van dienst is Messika. Deze twee eyecatchers zijn er om gezien te worden.

Iconica armjuweel en Dancin on Air-oorbel, prijs op aanvraag, Messika High Jewelery

? 11,95. Essie via Zalando
? 11,95. Essie via Zalando© GETTY IMAGES

3. Dé Shoes

Wanneer je schoenen ook een paar juweeltjes zijn…

? 1.395, Aquazurra

? 1.395, Aquazurra
? 1.395, Aquazurra© GETTY IMAGES

4. Nagel op de kop

Zowel glam als rock-‘n-roll: bij Essie vind je het ideale (licorice) zwart.

? 11,95. Essie via Zalando

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content