Coworking-concept Fosbury & Sons pakt uit met drie nieuwe vestigingen in Brussel

© Beeldhouwers

Na Antwerpen mag ook Brussel dit najaar nog een vestiging van Fosbury & Sons verwelkomen. Het is de eerste van in totaal drie nieuwe coworking spaces.

Het is inmiddels anderhalf jaar geleden dat het coworking-concept Fosbury & Sons de deuren openzwaaide van haar eerste vestiging in de Antwerpse WATT-toren. De oprichters klopten zich toen trots op de borst voor hun vernieuwende kijk op onze werkcultuur en gaven een hoop freelancers en kleine en grote bedrijven in dat proces een eigentijdse werkplek.

Nu hebben de eigenaars van het kantoorconcept hun zinnen gezet op onze hoofdstad. Nog dit najaar zou daar de eerste van drie nieuwe vestigingen – in totaal goed voor zo’n 15.000 vierkante meter aan kantoorruimte – openen in de buurt van het Zoniënwoud. Het in het oog springende gebouw is een modernistisch meesterwerk van naoorlogse architect Constantin Brodzki. In de loop van 2019 volgen nog twee vestigingen, waarvan één op de Albert II-laan en één in Groot-Bijgaarden.

Net als in de Antwerpse vestiging wordt ook ditmaal het interieur van de gebouwen onder handen genomen door het hoog aangeschreven architectenbureau Going East.

Meer informatie over de verschillende formules die Fosbury & Sons aanbiedt, vind je hier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content