De glans en schoonheid van je haar komt uit het deel dat je niet ziet: de wortel die kracht en voeding haalt uit het lichaam. Niet alleen het haar zelf heeft dus verzorging nodig, ook de hoofdhuid, haarschacht en haarwortels verdienen de nodige aandacht. Dagelijks, net zoals je elke dag voedende serums en hydraterende crèmes gebruikt op je huid.

Nannic HSR Day Care en Night Care

Nannic HSR geeft de haarschubben veerkracht, sterkte, glans en bescherming. De verzorgingslijn pakt bovendien het microbioom van de hoofdhuid aan, dat normaliseert de talgafscheiding en voorkomt schilfertjes. Daarnaast wordt het biologische proces van de haargroei bij de wortel geoptimaliseerd. Maximaal behoud van de groeifase leidt tot voldoende volume.

De lijn omvat twee verzorgingsproducten, Age Control Day Care - Follicle Rejuvenation en Age Control Night Care - Root Stimulation en twee shampoos, Age Control Shampoo - Damage Repair en Age Control Shampoo - Vitality Boost. Daarnaast is er nog een Age Control Conditioner - Keratin Boost en Age Control Caring Spray - Protein Treatment. De zes producten zijn afzonderlijk verkrijgbaar of in een box voor 175 euro.

Nannic, Nannic
Nannic © Nannic
De glans en schoonheid van je haar komt uit het deel dat je niet ziet: de wortel die kracht en voeding haalt uit het lichaam. Niet alleen het haar zelf heeft dus verzorging nodig, ook de hoofdhuid, haarschacht en haarwortels verdienen de nodige aandacht. Dagelijks, net zoals je elke dag voedende serums en hydraterende crèmes gebruikt op je huid. Nannic HSR Day Care en Night Care Nannic HSR geeft de haarschubben veerkracht, sterkte, glans en bescherming. De verzorgingslijn pakt bovendien het microbioom van de hoofdhuid aan, dat normaliseert de talgafscheiding en voorkomt schilfertjes. Daarnaast wordt het biologische proces van de haargroei bij de wortel geoptimaliseerd. Maximaal behoud van de groeifase leidt tot voldoende volume.De lijn omvat twee verzorgingsproducten, Age Control Day Care - Follicle Rejuvenation en Age Control Night Care - Root Stimulation en twee shampoos, Age Control Shampoo - Damage Repair en Age Control Shampoo - Vitality Boost. Daarnaast is er nog een Age Control Conditioner - Keratin Boost en Age Control Caring Spray - Protein Treatment. De zes producten zijn afzonderlijk verkrijgbaar of in een box voor 175 euro.