Het is niet de eerste keer dat er gegeten kan worden in de 40 gondels van The Big Wheel op het Poelaartplein in Brussel. Vorig jaar waren de plekken allemaal uitverkocht voor dit culinaire avontuur. Je hebt dan ook een adembenemend uitzicht over de hoofdstad op deze bijzondere plek én bovendien is het een mooie kans om de culinaire creaties van enkele gerenommeerde sterrenchefs te proeven, in de vorm van een vijfgangenmenu.

En het lijstje met chefs is dit jaar behoorlijk indrukwekkend: van Lionel Rigolet* over Yves Mattagne** tot Viki Geunes***. De échte durvers - alsof eten in een draaiende bak nog niet volstaat - boeken een tafeltje op donderdag 15 september, wanneer er gekookt zal worden door een verrassingsgast.

Lunch of diner in The Big Wheel kan van 5 tot 16 september en start vanaf 225 euro per persoon, reserveren kan via www.dinneronthewheel.com

., .
. © .
Het is niet de eerste keer dat er gegeten kan worden in de 40 gondels van The Big Wheel op het Poelaartplein in Brussel. Vorig jaar waren de plekken allemaal uitverkocht voor dit culinaire avontuur. Je hebt dan ook een adembenemend uitzicht over de hoofdstad op deze bijzondere plek én bovendien is het een mooie kans om de culinaire creaties van enkele gerenommeerde sterrenchefs te proeven, in de vorm van een vijfgangenmenu.En het lijstje met chefs is dit jaar behoorlijk indrukwekkend: van Lionel Rigolet* over Yves Mattagne** tot Viki Geunes***. De échte durvers - alsof eten in een draaiende bak nog niet volstaat - boeken een tafeltje op donderdag 15 september, wanneer er gekookt zal worden door een verrassingsgast.