De eerste potjes en tubes van het beautylabel Delbôve doken al in de jaren vijftig op in de winkelrekken. Toen was het nog de originele zaakvoerster Marion Delbôve die de samenstelling van haar crèmes bepaalde. Enkele jaren geleden leek het stijl bergafwaarts te gaan met het merk, tót onderneemster Gina d'Ansembourg het in 2011 opkocht en het aan een hoognodige verjongingskuur onderwierp. 'Een gezonde huid blijft de beste maquillage.'

Hoe combineer je werk en privé?

d'Ansembourg: Mijn dagelijks leven is altijd een beetje een race tegen de klok. Als ondernemer heb je niet veel vrije tijd, maar ik ben gepassioneerd door wat ik doe. Mijn leven als vrouw en moeder en dat als ondernemer zijn noodzakelijk om alles in balans te houden.

Elk jaar trek ik eropuit naar Peru zonder telefoon, stromend water of elektriciteit.

Ik wil altijd voor de volle honderd procent betrokken zijn bij alles wat ik doe en daardoor kan mijn agenda soms best hectisch worden. Ik probeer te sporten om zeven uur 's ochtends, daarna volgen er meetings en moet ik regelmatig de pers te woord staan. In de avond wil ik nog genoeg tijd vrij hebben om me bezig te kunnen houden met de opvoeding van mijn zonen. Het stopt dus nooit. Maar ik ben goed omringd, mijn vrienden en familie steunen me volledig en komen zelfs af en toe op bezoek op kantoor.

Ben je soms bewust offline?

d'Ansembourg: Ja! Ik mediteer elke dag, het liefst van al in mijn tuin. Elk jaar trek ik eropuit naar Peru zonder telefoon, stromend water of elektriciteit. Het klinkt extreem, maar ik heb die afzondering echt nodig.

Wat is voor jou de ultieme luxe?

d'Ansembourg: Ik ontdek graag bijzondere plekken en ook het ontmoeten van gepassioneerde mensen kan ik soms als een luxe zien, net als exclusief vakmanschap trouwens. Maar op een doordachte manier omgaan met tijd: dát is de ultieme luxe. In onze samenleving is het soms moeilijk om de klok de baas te blijven. Ik hou van eenzaamheid en stilte, het liefst van al omringd door natuur.

Wat is het hoogste dat je wilt bereiken in het leven?

In onze samenleving is het soms moeilijk om de klok de baas te blijven. Ik hou van eenzaamheid en stilte, het liefst van al omringd door natuur.

d'Ansembourg: Op professioneel vlak wil ik de heritage van Marion Delbôve in stand helpen houden en haar visie op huidproducten naar de buitenwereld uitdragen. Als mens wil ik bijdragen aan een milieuvriendelijke wereld, zodat mijn kinderen op een zuivere planeet kunnen leven.

Hoe slaag je erin om voldoening te halen uit je werk?

d'Ansembourg: Ik denk niet dat ik ooit helemaal tevreden ben omdat ik ervan overtuigd ben dat je altijd beter kan. Maar ik ben wel altijd heel gelukkig wanneer ik al die getalenteerde mensen rondom me zie die Delbôve naar het niveau tillen waar het thuishoort.

Wat is de meest waardevolle carrièreles die je ooit kreeg?

d'Ansembourg: Luister naar jezelf en naar je instincten. Stop niet vooraleer je helemaal zeker bent van het resultaat.

Hoe kleed jij je voor je job?

d'Ansembourg: Ik draag altijd grote kettingen die ik meebreng van mijn reizen en hoge hakken, omdat ik dat simpelweg heel elegant vind. Dat combineer ik meestal met een jeans en een lichte sweater. Ik hou van het merk Essentiel. En ik draag nauwelijks make-up. Een gezonde huid is nog steeds de beste maquillage.

De eerste potjes en tubes van het beautylabel Delbôve doken al in de jaren vijftig op in de winkelrekken. Toen was het nog de originele zaakvoerster Marion Delbôve die de samenstelling van haar crèmes bepaalde. Enkele jaren geleden leek het stijl bergafwaarts te gaan met het merk, tót onderneemster Gina d'Ansembourg het in 2011 opkocht en het aan een hoognodige verjongingskuur onderwierp. 'Een gezonde huid blijft de beste maquillage.' d'Ansembourg: Mijn dagelijks leven is altijd een beetje een race tegen de klok. Als ondernemer heb je niet veel vrije tijd, maar ik ben gepassioneerd door wat ik doe. Mijn leven als vrouw en moeder en dat als ondernemer zijn noodzakelijk om alles in balans te houden. Ik wil altijd voor de volle honderd procent betrokken zijn bij alles wat ik doe en daardoor kan mijn agenda soms best hectisch worden. Ik probeer te sporten om zeven uur 's ochtends, daarna volgen er meetings en moet ik regelmatig de pers te woord staan. In de avond wil ik nog genoeg tijd vrij hebben om me bezig te kunnen houden met de opvoeding van mijn zonen. Het stopt dus nooit. Maar ik ben goed omringd, mijn vrienden en familie steunen me volledig en komen zelfs af en toe op bezoek op kantoor. d'Ansembourg: Ja! Ik mediteer elke dag, het liefst van al in mijn tuin. Elk jaar trek ik eropuit naar Peru zonder telefoon, stromend water of elektriciteit. Het klinkt extreem, maar ik heb die afzondering echt nodig. d'Ansembourg: Ik ontdek graag bijzondere plekken en ook het ontmoeten van gepassioneerde mensen kan ik soms als een luxe zien, net als exclusief vakmanschap trouwens. Maar op een doordachte manier omgaan met tijd: dát is de ultieme luxe. In onze samenleving is het soms moeilijk om de klok de baas te blijven. Ik hou van eenzaamheid en stilte, het liefst van al omringd door natuur.d'Ansembourg: Op professioneel vlak wil ik de heritage van Marion Delbôve in stand helpen houden en haar visie op huidproducten naar de buitenwereld uitdragen. Als mens wil ik bijdragen aan een milieuvriendelijke wereld, zodat mijn kinderen op een zuivere planeet kunnen leven. d'Ansembourg: Ik denk niet dat ik ooit helemaal tevreden ben omdat ik ervan overtuigd ben dat je altijd beter kan. Maar ik ben wel altijd heel gelukkig wanneer ik al die getalenteerde mensen rondom me zie die Delbôve naar het niveau tillen waar het thuishoort. d'Ansembourg: Luister naar jezelf en naar je instincten. Stop niet vooraleer je helemaal zeker bent van het resultaat. d'Ansembourg: Ik draag altijd grote kettingen die ik meebreng van mijn reizen en hoge hakken, omdat ik dat simpelweg heel elegant vind. Dat combineer ik meestal met een jeans en een lichte sweater. Ik hou van het merk Essentiel. En ik draag nauwelijks make-up. Een gezonde huid is nog steeds de beste maquillage.