CITIZEN schakelt dit Belgische merk van polshorloges in voor zijn distributie. Ook al waren de Belgen het merk een beetje uit het oog verloren, toch staat de naam CITIZEN in het collectieve geheugen gegrift. We kennen de populaire horloges immers uit de cinemawereld. Dit jaar maken twee modellen een comeback, weliswaar in een nieuwe versie: de Aqualand - gedragen door Jean Reno in Le Grand Bleu - en hét icoon uit de jaren zeventig, de Tsuno Chronograph Racer 'Bull Head'. Deze laatste pronkte aan de pols van Brad Pitt in Once upon a Time... in Hollywood, de laatste Tarantino film.

CITIZEN heeft sinds zijn oprichting in 1918 een en dezelfde filosofie: 'Better Starts Now'. Wat uw dromen of ambities ook zijn, doe het nu. Stel niets uit, want het beste moet nog komen. Met deze overtuiging als motto bracht CITIZEN innovatieve ontwikkelingen. Denk maar aan de ECO-Drive technologie die door het licht wordt aangedreven, of Super Titanium, een gepatenteerd hypoallergeen materiaal dat 40 % lichter en vijf keer harder is dan staal.

PROMASTER: 30 jaar vol avontuur

In 2019 lanceerde CITIZEN de internationale campagne 'Save the BEYOND' (Red de toekomst) om het dertigjarige bestaan van zijn iconische PROMASTER collectie te vieren. Dit professionele sporthorloge is sinds 1989 de grote favoriet van avonturiers en onderzoekers over de hele wereld. De campagne belicht twee thema's: de verdwijning van onze natuur en professionals die zich onvermoeibaar inzetten voor haar behoud.

In samenwerking met de tv-zender History Channel geeft CITIZEN het woord aan avonturiers, onderzoekers en helden die onze natuur beschermen. Zij trekken naar gebieden waar de gevolgen van de klimaatverandering al zichtbaar zijn.

Bekijk de aflevering van 'Eric Larsen: the last explorer' op https://www.citizenwatch-global.com/promaster30th/fr/land/index.html.

CITIZEN Land Tough: drie nieuwe modellen met zin voor avontuur

Speciaal voor deze dertigste verjaardag stelt CITIZEN drie nieuwe modellen van de PROMASTER Land Tough collectie voor. Een monobloc horloge van 42 mm met een strak design, speciaal ontwikkeld voor extreme omstandigheden.

Deze nieuwe Land Tough modellen zijn gemaakt van roestvrij staal en behandeld met Duratect, de oppervlaktehardingstechnologie van CITIZEN. Het resultaat? Ze zijn ultrabestendig, antimagnetisch en hypoallergeen. Dankzij de Eco-Drive technologie werken deze horloges op licht. Batterijen zijn dus niet nodig. Andere troeven zijn het ontspiegelend saffierglas, de grote wijzers en de lichtgevende markeringen in Super LumiNova® voor een optimale zichtbaarheid.

Deze modellen in drie kleuren - zwart, metaal en kakigroen - vervolledigen de collectie voor echte avonturiers in hart en nieren.

Promaster collectie, Citizen
Promaster collectie © Citizen
CITIZEN schakelt dit Belgische merk van polshorloges in voor zijn distributie. Ook al waren de Belgen het merk een beetje uit het oog verloren, toch staat de naam CITIZEN in het collectieve geheugen gegrift. We kennen de populaire horloges immers uit de cinemawereld. Dit jaar maken twee modellen een comeback, weliswaar in een nieuwe versie: de Aqualand - gedragen door Jean Reno in Le Grand Bleu - en hét icoon uit de jaren zeventig, de Tsuno Chronograph Racer 'Bull Head'. Deze laatste pronkte aan de pols van Brad Pitt in Once upon a Time... in Hollywood, de laatste Tarantino film.CITIZEN heeft sinds zijn oprichting in 1918 een en dezelfde filosofie: 'Better Starts Now'. Wat uw dromen of ambities ook zijn, doe het nu. Stel niets uit, want het beste moet nog komen. Met deze overtuiging als motto bracht CITIZEN innovatieve ontwikkelingen. Denk maar aan de ECO-Drive technologie die door het licht wordt aangedreven, of Super Titanium, een gepatenteerd hypoallergeen materiaal dat 40 % lichter en vijf keer harder is dan staal.In 2019 lanceerde CITIZEN de internationale campagne 'Save the BEYOND' (Red de toekomst) om het dertigjarige bestaan van zijn iconische PROMASTER collectie te vieren. Dit professionele sporthorloge is sinds 1989 de grote favoriet van avonturiers en onderzoekers over de hele wereld. De campagne belicht twee thema's: de verdwijning van onze natuur en professionals die zich onvermoeibaar inzetten voor haar behoud.In samenwerking met de tv-zender History Channel geeft CITIZEN het woord aan avonturiers, onderzoekers en helden die onze natuur beschermen. Zij trekken naar gebieden waar de gevolgen van de klimaatverandering al zichtbaar zijn. Bekijk de aflevering van 'Eric Larsen: the last explorer' op https://www.citizenwatch-global.com/promaster30th/fr/land/index.html.Speciaal voor deze dertigste verjaardag stelt CITIZEN drie nieuwe modellen van de PROMASTER Land Tough collectie voor. Een monobloc horloge van 42 mm met een strak design, speciaal ontwikkeld voor extreme omstandigheden.Deze nieuwe Land Tough modellen zijn gemaakt van roestvrij staal en behandeld met Duratect, de oppervlaktehardingstechnologie van CITIZEN. Het resultaat? Ze zijn ultrabestendig, antimagnetisch en hypoallergeen. Dankzij de Eco-Drive technologie werken deze horloges op licht. Batterijen zijn dus niet nodig. Andere troeven zijn het ontspiegelend saffierglas, de grote wijzers en de lichtgevende markeringen in Super LumiNova® voor een optimale zichtbaarheid.Deze modellen in drie kleuren - zwart, metaal en kakigroen - vervolledigen de collectie voor echte avonturiers in hart en nieren.