Vier nieuwe coworkspaces: maak werk van die hippe werkplek

Yust © -

Antwerpen – Barock JJ House

Het huis van barokschilder Jacob Jordaens werd grondig gerestaureerd, en de drie etages werden ingericht als multi-inzetbare werkplekken en ruimtes voor meetings, strategiesessies, teamdagen en events. Verder kan iedereen er ook in de bar terecht voor koffie, lunch of afterworks en in de exporuimte ontdek je elke maand een nieuwe opkomende kunstenaar.

Reyndersstraat 6, 2000 Antwerpen, jjhouse.be

Antwerpen – Nog Yust niet open

Midden maart 2019 opent het Antwerpse Yust – Young Urban Style, een huisvestingsproject dat het communitygevoel wil stimuleren en inspeelt op flexibel wonen met unieke formules voor korte en lange verblijven (ho(s)tel en lofts). Verder doet het pand onder meer ook dienst als coworkingplek. Tussen al dat werken door kan je er terecht voor ontbijt, lunch, afterworkdrinks, yogalessen, concerten enz.

Coveliersstraat 2, 2600 Berchem, yust.com

Brussel –Recht in Spaces

Midden in de Europese Wijk vind je sinds kort het ‘Spaces European District Center’, 4.400 m2 met design kantoren, coworkingplekken en vergaderzalen over de vijf verdiepingen van een gloednieuw gebouw. Door de gigantische glaspartijen baadt je tijdelijke werkplek in veel natuurlijk licht. Restaurant-café ‘Green Kitchen’ leidt je naar de tuin van 400 m2 rondom oude kastanjeboom.

Belliardstraat 40, 1040 Brussel, spacesworks.com

Brussel – Sterrenconcept Welkin & Meraki

De 24/7 high-end co-working space Welkin & Meraki (twee oud-Engelse begrippen die verwijzen naar naar snelle, gecontroleerde groei vanuit je eigen inspiratie) liet sterrenchef Benoit De Witte los op de barista service, ontbijt, snacks en menu van de nieuwe vestigingen. Je geniet er van Europese en Aziatisch geïnspireerde gerechten. Er zijn natuurlijk ook verschillende ruimtes om te werken, te netwerken of workshops, te volgen.

Kunstlaan 6-9, Brussel, welkinandmeraki.com

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content