Transportbedrijf Essers breidt uit in Wilrijk: 100 nieuwe banen

© Belga

Het logistiek bedrijf H.Essers is op zoek naar 100 nieuwe werkkrachten voor zijn vestiging in het Antwerpse district Wilrijk.

Het bedrijf wil vooral magazijnpersoneel zoals heftruckchauffeurs, administratief bedienden en leidinggevenden aanwerven. De vacatures kaderen in de uitbreiding van de magazijncapaciteit met 9.000 vierkante meter en een nieuwe installatie.

H.Essers wil de nieuwe medewerkers nog voor het einde van het jaar aanwerven, en hen vervolgens een professionele opleiding bieden zodat ze tegen februari 2017 helemaal klaar zijn om de nieuwe activiteiten mee op te starten.

De aanwerving is volgens het bedrijf tekenend voor de groei die H.Essers de voorbije jaren doormaakte, met onder meer partnerships die werden afgesloten in Argentinië en Dubai.

De uitbreiding zou niets te maken hebben met het dossier van het Ferrarisbos. H.Essers liet drie jaar geleden ondanks heel wat buurtprotest een deel van dat oude bos kappen en zou ook plannen hebben met de rest van het deel van het bos dat het bezit. Maar over dat stuk bos is H.Essers momenteel nog in gesprek met de stad Antwerpen om er “de mogelijke functionaliteiten” van te bespreken, klinkt het.

Om de nieuwe medewerkers te vinden, organiseert H.Essers in samenwerking met Randstad op zaterdag 12 november een ‘jobcafé’ op de bedrijfssite. (Belga/BO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content