Dit zijn de winnaars van de Trends Digital Pioneers

© .
Stijn Fockedey

AG Insurance, Belfius Bank & Verzekeringen, Clear Channel, Infrabel en Raamwinkel zijn de winnaars van de Trends Digital Pioneers. Trends, Trends-Tendances en Google kozen uit twintig laureaten vijf winnaars, bedrijven die bezig zijn met een succesvolle digitale transformatie.

De vijf winnaars werden woensdagavond bekendgemaakt op een exclusief event in Brussel. Een jury onder leiding van Trends-hoofdredacteur Daan Killemaes selecteerde uit de ingezonden dossiers twintig laureaten en koos daar vervolgens telkens een winnaar uit in vijf categorieën:

  • In de categorie Sales koos de jury voor Raamwinkel.be, dat een volledig e-commerceaanbod heeft uitgebouwd voor het leveren van ramen en deuren op maat.
  • In de categorie Marketing & Communication werd Clear Channel tot winnaar verkozen met een project om de reclameborden op straat en andere outdoorreclame volledig digitaal te beheren en zo ook gedetailleerdere marketingcampagnes mogelijk te maken.
  • In de categorie Customer Happiness won Belfius Bank & Verzekeringen voor zijn inspanningen en prestaties in mobiel bankieren en via de app klanten bij te staan met advies en hulp.
  • In de categorie Business Support koos de jury voor Infrabel. De infrastructuurbeheerder is bezig met een zeer complexe en ingrijpende digitale transformatie waarbij het maximaal technologie gebruikt om de arbeidsveiligheid te verhogen en het beheer van de spoorinfrastructuur te verbeteren.
  • In de categorie New Business Models werd AG Insurance tot winnaar verkozen. De verzekeraar ontwikkelde met Yongo, een spaar- en beleggingsoplossing waarmee ouders de financiële toekomst kunnen voorbereiden voor hun kinderen. Zo kunnen die via een app al op jonge leeftijd leren omgaan met geld en sparen voor hun eigen projecten.

De jury heeft ook nog vijftien andere laureaten geselecteerd met innovatieve digitale projecten: Aqtor!, Attentia, Diagnose.me, Evolar, Keytrade Bank, Linked.Farm, Orbit GT, PayServices.com, POM, Pridiktiv, Randstad Group Belgium, Hôpital Erasme ULB, SW-TECHNIC, Wit-Gele Kruis en Wooclap.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content