Ruim aanbod zet vastgoedprijzen aan de kust onder druk
Ruim aanbod zet vastgoedprijzen aan de kust onder druk In de topjaren zijn aan de Belgische kust veel appartementen bijgebouwd. Dat patrimonium komt nu stilaan in de herverkoop. Net op een moment dat de vraag naar kustappartementen slabakt.
Delen:
Minder huur betalen? Word semi-eigenaar
Minder huur betalen? Word semi-eigenaar 'Shared ownership' lijkt het ei van Columbus voor mensen met een laag inkomen die anders noodgedwongen moeten blijven huren. Je koopt onmiddellijk een deel van een woning en betaalt voor de rest huur. De Britten doen het al jaren. Waarom wij niet?
Delen:
Verkoop Nederlandse woningen schiet 44 procent hoger
Verkoop Nederlandse woningen schiet 44 procent hoger De verkoop van woningen in Nederland kende in mei een opmerkelijke stijging in vergelijking met dezelfde maand vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers van het Kadaster.
Delen:
Londen is duurste Europese woonplaats
Londen is duurste Europese woonplaats Hyde Park in Londen is het duurste residentiàle adres van Europa. Het Zoute in Knokke staat samen met München op de twaalfde plaats.
Delen:
Optimisme over Vlaams bedrijfsvastgoed
Optimisme over Vlaams bedrijfsvastgoed De Vlaamse vastgoedmarkt blijft aantrekkelijk. Dat stelt vastgoedadviseur JLL in een halfjaarrapport. In het logistieke vastgoed worden terug grote transacties gerealiseerd en in Antwerpen herstelt de kantorenmarkt na een zwak 2014.
Delen:
Wie vlant die vindt!
Op zoek naar uw droomwoning?
Te koop of te huur?
Op Immovlan.be kan u vlannen tussen ruim 80.500 woningen online.
Deze week in Trends
Vastgoed aan de kust: groot aanbod, stabiele prijzen
Boete in VS legt bom onder BNP Paribas
Tips voor een vakantie zonder stress
Dominique Leroy (Belgacom): 'Onze kosten zijn te hoog'