Oost-Vlaanderen

Voor het derde jaar op rij voert Bleckmann België uit Kruisem de ranking van de Trends Gazellen bij de grote bedrijven in Oost-Vlaanderen aan. De logistieke partner van heel wat internationale mode- en lifestylemerken is echter een onderdeel van de Turkse Netlog Logistics Group en komt als dochter van een buitenlands bedrijf niet in aanmerking voor de Ambassadeurstitel. Die gaat naar Bio-Dynamics uit de buurgemeente Deinze. Het bedrijf bouwt ronde betonnen tanks voor onder meer waterzuiverings- en biogasinstallaties.

Ook bij de middelgrote Gazellen staat een bedrijf met buitenlandse roots aan de leiding. Het van origine Nederlandse Goudwisselkantoor heeft in de lage landen een netwerk van meer dan honderd goudwisselkantoren uitgebouwd. In deze categorie gaat de titel naar Best Parts uit Zele, dat wisselstukken en carrosserie-onderdelen verdeelt.

Bij de kleine bedrijven mag een nieuwkomer zich voortaan als Trends Gazellen Ambassadeur voorstellen. De horecagroep MTM realiseerde dat huzarenstukje zelfs in het coronajaar 2020. Wat begon als een hobbyproject, is nu een professioneel gerunde horecagroep met acht concepten.

De ranking van de grootste rekruteerders in Oost-Vlaanderen wordt traditiegetrouw aangevoerd door twee vennootschappen uit de Volvo-stal. Daarna volgen Bleckmann België, het schoonmaakbedrijf Cleaning Professionals en het baggerbedrijf Jan De Nul.

De volledige rangschikking van de grote, de middelgrote en de kleine gazellen vindt u op www.trends.be/gazellen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content