MENSEN

Michel Cuypers wordt account director bij Communication Center Gent. Cuypers begon zijn loopbaan als product manager bij Vandemoortele. Daarna werd hij verantwoordelijk voor het Europese marketingbeleid van Levi’s en nog later ging hij aan de slag als managing partner van het evenementenbedrijf Faro Event Service. Marketing en sales manager bij Belgian Mailhouse-Prepost was de laatste uitdaging vooraleer hij als account director bij het Communication Center in Gent terechtkwam.

Collega-account manager is Els Roobrouck. Zij leerde het communicatievak als account executive bij onder meer BBDO Business Communications en See You Soon.

Sarah Desplenter is de derde nieuwkomer bij het Gentse bedrijf en vervolledigt het team als junior account executive.

Tony Winters (55) is sinds enkele maanden country manager, en dus gedelegeerd bestuurder van Honeywell België. Winters begon in 1975 zijn loopbaan binnen Honeywell als financieel analist. Vervolgens werd hij F&A director Honeywell België, treasurer Honeywell Europe, en F&A director voor industrial automation and control Honeywell Europe.

Bernd Wolf, de vorige directeur voor België, schuift een trapje op. Hij is voortaan director human resources field operations Europe.

Bernard Geubelle (39), vice-voorzitter en algemeen directeur van DMR Consulting Group Benelux, is voortaan ook bevoegd voor Frankrijk. De benoeming is een gevolg van de forse groei van DMR in Europa, dat zijn omzet de jongste twee jaar met 50% zag stijgen.

Bernard Geubelle begon zijn loopbaan in Nederland en de Verenigde Staten. In 1985 kwam hij terug naar België, waar hij tot 1990 werkte voor BIM. Vervolgens startte hij als algemeen directeur de activiteiten van Sybase Software België. In februari 1994 stapte Geubelle over naar de DMR Consulting Group: als senior consultant, dan commercieel directeur, algemeen directeur en vice-voorzitter.

Luc Van Hecke (48) wordt algemeen directeur voor de vestigingen in België en Frankrijk van Eclair Prym, het nummer drie in de wereld van de ritssluitingen.

Van Hecke ontwikkelde als industrieel ingenieur in de mechanica een expertise in methode en werkorganisatie bij Volvo Cars in Gent, en later bij BN in Brugge. Bij Dessaux-Tapijt maakte Luc Van Hecke sinds 1992 deel uit van de directie. Na een korte tussenstap bij Louis de Poortere als productiedirecteur, werd hij eind 1995 algemeen directeur bij Beaulieu Wielsbeke.

Reclamebureau Motonui meldt een resem aanwervingen. Philip Verschooren wordt account voor Daewoo en Gervais. Hij studeerde management en marketing aan het IVA in het Nederlandse Driebergen, behaalde een bachelor in business administration aan de Amerikaanse Northwood University, en een master in internationale handel aan de Ehsal.

Wout De Meester wordt copywriter. Hij studeerde staats- en sociale wetenschappen aan de Universiteit Gent en reclame en marketing aan het Wifos.

Sofie Sermon gaat aan de slag als account voor Electrabel Vlaanderen. Sofie is gegradueerde sociaal assistent en bedrijfscommunicatie.

Nancy Devroede ten slotte is reprografe en scanner-operator. Zij werkte vier jaar bij ADC-Scan in Mechelen, en vijf jaar bij Switch On in Brussel.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content