Wie wordt de dertigste Trends Manager van het Jaar?

© TR

Trends bekroont op woensdag 7 januari 2015 voor de dertigste keer de Manager van het Jaar, de meest prestigieuze individuele onderscheiding voor een bedrijfsleider in ons land. De laureaat van deze jubileumeditie wordt de opvolger van Ronnie Leten, de CEO van het Zweedse industriële concern Atlas Copco.

Als lezer had u een belangrijke inbreng in deze verkiezing. Van 24 november tot en met 3 december kon u online stemmen op uw favoriete genomineerden. De jury koos vervolgens de winnaar uit de vijf met de meeste voorkeurstemmen.

De tien genomineerden voor de Manager van het Jaar, een initiatief van Trends in samenwerking met Kanaal Z en de managementassociatie vMA, werden voorgesteld in Trends en op www.trends.be.

Die tien finalisten voor de editie 2014 werden geselecteerd door een 25-koppige jury van oud-winnaars, captains of industry, onafhankelijke topspecialisten en redacteurs van Trends, onder leiding van juryvoorzitter Luc Vandewalle.

De finalisten hebben zich op een positieve en relevante manier onderscheiden. Zij hebben meer bepaald gezorgd voor duurzame en opmerkelijke resultaten en namen uitmuntende managementbeslissingen die vernieuwing en groei stimuleerden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content