Bert De Graeve en Alexandre Van Damme krijgen zitje in bestuursraad UCB

Bekaert-topman Bert De Graeve en Alexandre Van Damme, bestuursraadlid bij Anheuser-Busch InBev, zijn voorgedragen om lid te worden van de raad van bestuur van farmabedrijf UCB. Dat meldt UCB maandag in een persbericht.

Tegen de volgende algemene vergadering op 29 april 2010 loopt het mandaat van prins Lorenz van België ten einde. “Na drie succesvolle periodes als lid van de raad van bestuur heeft prins Lorenz de wens geuit om niet opnieuw benoemd te worden, zoals afgesproken toen hij zijn mandaat opnam”, aldus Karel Boone, voorzitter van de raad van bestuur van UCB, en Roch Doliveux, CEO van UCB.

Na de goedkeuring van de voorstellen op de agenda tijdens de volgende algemene vergadering zal de nieuwe raad van bestuur acht onafhankelijke leden tellen: Armand De Decker, Bert De Graeve, Peter Fellner, Jean-Pierre Kinet, Thomas Leysen, Tom McKillop, Gerhard Mayr en Norman Ornstein.

De andere bestuursleden van UCB zijn: Karel Boone (voorzitter), Evelyn du Monceau (ondervoorzitter), Roch Doliveux (uitvoerend bestuurslid), Arnoud de Pret, Bridget van Rijckevorsel, Alexandre Van Damme en Gaëtan van de Werve.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content