Belgian HR Awards 2019

© Getty Images

Op 26 september vindt in de Event Lounge in Brussel de zevende editie van de Trends HR Awards plaats. Daar wordt de HR Manager of the Year bekendgemaakt.

Wie volgt eind deze maand Peter Michiels van Elia op als HR Manager of the Year? Het wordt een van de vier genomineerden die we in de volgende bladzijden voorstellen. Ze werden geselecteerd door een jury bestaande uit de redacties van Trends en Trends-Tendances, voormalige laureaten (Fabrice Enderlin en Sophie Streydio) en de hr-experts Bart Lambrechts (Carglass), Fons Leroy (VDAB), Benoît Lison (Amrop), Caroline Mancel (Actiris), Pascale Simon (Heidrick & Struggles) en Luc Wouters (Odgers Berndtson).

De genomineerden werden gekozen op basis van hun strategische rol voor human resources in hun bedrijf, het feit dat ze snel kunnen inspelen op veranderingen en naast een goed hr-beheer een toekomstvisie ontwikkelen en implementeren. De genomineerden voor 2019 zijn Hilde Haems (SD Worx), Danielle Knott (Carmeuse), Véronique Michiels (Argenta) en Nico Van Wijk (Infrabel). De winnaar wordt bekendgemaakt op donderdag 26 september tijdens een gala-avond in The Event Lounge in Brussel. Een uitgebreid interview met de winnaar verschijnt op 3 oktober in Trends.

Tijdens de gala-avond wordt via een live stemming ook de prijs voor de HR Pioneer uitgereikt aan een bedrijf dat zich heeft onderscheiden met een opvallende campagne voor externe rekrutering.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content