Bedrijfsleiders helpen

WIE

Kristof van Doorne (46)

WORDT

Director Business Process Solutions bij de Belgische afdeling van het audit- en accountancykantoor Grant Thornton. Hij lanceert er de dienst ‘CFO as a Service’

WAS

“Ik heb vooral ervaring opgedaan als financieel verantwoordelijke voor een multinational tijdens opdrachten in binnen- en buitenland. Dat betekende vaak verhuizen. Maar op een zeker moment moet je keuzes maken, wat in mijn geval een carrièreverandering betekende. Ik wou weer dichter bij het ondernemen staan, de zaken stuwen en duwen, zowel in het commerciële, het strategische als het controlerende. Al die ervaringen hebben me geleerd dat je vaak meer opsteekt van mislukkingen dan van successen.”

WIL

“In een carrière stop je nooit met kennis opdoen en delen. Ik voel me gedreven door de bijna eindeloze mogelijkheden kansen te ontdekken en te benutten. Daarin loopt mijn ambitie gelijk met die van Grant Thornton België. We willen overal zijn waar een ondernemer wil zijn, als zijn complete adviespartner. Dankzij onze multidisciplinaire dienstverlening zijn wij voldoende groot om aan alle financiële behoeften te voldoen, Maar ook klein genoeg om uw naam te kennen als u belt. Ik ga onze value proposition opstellen, de waarde die wel beloven te leveren, en daarvoor de juiste mensen op de juiste plaats zetten. Onze dienst ‘CFO as a Service’ biedt het antwoord op maat voor de financiële functie die een kmo nodig heeft. We willen de bedrijfsleider helpen de ambities van zijn organisatie te bekrachtigen en visie om te zetten in waarde. Als vertrouwenspersoon willen we streven naar innovatieve oplossingen op maat en tegelijk de ambities van het bedrijf realiseren. Dat is de missie en daar zet ik mijn schouders onder.”

VRIJE TIJD

Familie, mountainbiken, lopen en vrijwilligerswerk.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content