Immovlan.be blijft groeien qua bezoeken en aanbod

© TR

De website plant verschillende belangrijke projecten voor 2015, waaronder een volledige herziening van de interface.

De twee eerste weken van het jaar heeft de website een groei van 43% opgetekend. Sinds begin 2015 kent Immovlan gemiddeld 70.000 bezoeken per dag. De ambitie is duidelijk: een gemiddelde van 80.000 bezoeken bereiken, met pieken tot meer dan 100.000 bezoeken.

De laatste tijd is immovlan.be veel veranderd en werden de prestaties verbeterd. Daardoor is het aantal contacten op advertenties met 45% gegroeid ten opzichte van het voorbije jaar.

Dit jaar staan er belangrijke projecten in de startblokken. Immovlan ontwikkelt een nieuwe mobiele app die ter gelegenheid van Batibouw (eind februari) gelanceerd wordt. Verder zal de website ook geleidelijk aan volledig vernieuwd worden met een nieuwe design, nieuwe functies en betere prestaties. De nieuwe website zal normaal gezien op het einde van het tweede kwartaal klaar zijn.

Op commercieel vlak staat immovlan.be “op het punt verschillende strategische partnerships te sluiten waarmee we het aantal goeden kunnen verhogen (momenteel 110.000) en bijgevolg de aantrekkelijkheid van onze website versterken” verklaart Eric Spitzer, de nieuwe verantwoordelijke. Dankzij die verbeteringen zal het verkeer ook toenemen.

Op termijn ambieert Immovlan.be uit te groeien tot een reëel alternatief van de huidige marktleider en op die manier meer diversiteit te bieden aan alle kandidaat-kopers en verkopers.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content