Bankshopper roept KBC uit tot ‘Bank van het Jaar 2019’

© Belga

Vergelijkingssite bankshopper.be organiseert ieder jaar de verkiezing ‘Bank van het Jaar 2019’. Deelnemers kunnen daarbij aangeven hoe tevreden ze zijn over een bank in het algemeen of over specifieke producten. Dit jaar kwam KBC als winnaar uit de bus. Bolero werd dan weer voor de vijfde keer op rij verkozen als ‘Broker van het Jaar’.

Op bankshopper.be kunnen bezoekers de voorwaarden en producten van financiële dienstverleners tegen elkaar afwegen. Al verschillende jaren organiseert de vergelijkingssite aan de hand van een enquête ook een verkiezing van ‘Bank van het Jaar’.

Aan de editie van dit jaar namen volgens bankshopper 98 546 mensen deel. Om de winnaar te bepalen werd rekening gehouden met enkele algemene criteria, zoals service en digitalisering, maar ook met de beoordeling die de bank van de stemmers kreeg voor de volgende zes categorieën: Hypotheek van het Jaar, Autolening van het Jaar, Zichtrekening van het Jaar, Spaarrekening van het Jaar, App van het Jaar en Persoonlijke lening van het Jaar.

Dit jaar gaat de prijs dus naar KBC. Op de tweede plaats volgt Argenta, terwijl BNP Paribas Fortis, de laureaat van vorig jaar, de top 3 vervolledigt. Naast KBC viel ook Bolero in de prijzen. Voor de vijfde keer op rij werd de onlinebroker immers verkozen tot ‘Broker van het Jaar’.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content