Wells Fargo werd door aandeelhouders beschuldigd van beleggersbedrog. Medewerkers van de bank hadden jarenlang rekeningen geopend namens klanten, zonder dat die daar toestemming voor hadden gegeven. Op die manier hoopten ze de ambitieuze productiedoelstellingen van de bank te halen. Meer dan 5.000 medewerkers moesten opstappen, inclusief de CEO.

Wells Fargo ontkent de beschuldigingen uit de claim van de aandeelhouders, maar stemde wel in met een schikking om de oplopende kosten en procedures een halt toe te roepen.

Wells Fargo werd door aandeelhouders beschuldigd van beleggersbedrog. Medewerkers van de bank hadden jarenlang rekeningen geopend namens klanten, zonder dat die daar toestemming voor hadden gegeven. Op die manier hoopten ze de ambitieuze productiedoelstellingen van de bank te halen. Meer dan 5.000 medewerkers moesten opstappen, inclusief de CEO. Wells Fargo ontkent de beschuldigingen uit de claim van de aandeelhouders, maar stemde wel in met een schikking om de oplopende kosten en procedures een halt toe te roepen.