Meer dan de helft van de mannen kent het ongemakkelijke gevoel na een scheerbeurt: roodheid, een geïrriteerde huid, ingegroeide haartjes en andere pijnlijke ongemakjes. Gelukkig veroveren nieuwe technologieën ook de badkamer en brengen er ongeëvenaard comfort. Technologische teams en ontwerpers van Philips co-creëerden met vooraanstaande dermatologen het eerste en enige scheerapparaat ter wereld met een persoonlijk scheerplan om specifieke huidproblemen aan te pakken: de Philips Shaver Series 7000.

Het scheerapparaat geeft je via een erg gebruiksvriendelijke en overzichtelijke app op je smartphone advies hoe je je moet scheren. Volledig op maat. Dat kan dankzij een ingebouwde sensor die registreert hoe je je scheert en in real time tips geeft om je techniek te verbeteren. Die unieke technologie - GuidedShave - is gekoppeld aan een Adaptive Intelligence (AI) algoritme die je een gepersonaliseerde visuele scheergids biedt. Bart Baggen, Marketing Lead Philips Male Grooming Benelux: "Door mannen meer controle te geven tijdens de scheerbeurt, verminderen huidirritaties dag na dag. Zo helpt de nieuwe Philips Shaver Series 7000 hen om zich goed in hun vel te voelen." Verbetert de toestand van je huid, dan past het scheerplan zich aan en krijg je nieuwe aanwijzingen over de gevoeligheidsinstellingen van het scheerapparaat.

Grensverleggend zijn niet alleen de GuidedShave en AI, maar ook de GentlePrecision-mesjes die met een minimale weerstand de haartjes zo kort mogelijk tegen de huid afsnijden waardoor huidirritaties afnemen.

Vertel zwemkampioen Pieter Timmers niet over een gevoelige huid. Die krijgt elke dag veel te verduren door de chloor in het zwembadwater. Bovendien is een gladde huid nog belangrijker dan voor andere atleten omdat de weerstand van water groter is dan die van lucht. Timmers: "Aan elk haartje blijft water 'hangen', wat mijn snelheid beïnvloedt. Voor belangrijke wedstrijden scheer ik mij dan ook volledig. Is er geen wedstrijd, dan scheer ik mij een keer of twee per week. Ik heb een ringbaardje, dat ik gewoon regelmatig trim, maar van baardje tot oor is het exclusieve terrein van de Philips Shaver Series 7000 die wel weg weet met mijn gevoelige huid. Ik ben kieskeurig op mijn scheerapparaat omdat die mijn huid vooral niet mag beschadigen of prikkelen. De GroomTribe-app van de S7000 zoals ik mijn apparaat noem, zorgt ervoor dat ik mij heel persoonlijk kan scheren. Waar er dichte baardgroei is, krijg ik extra vermogen, zijn er minder haartjes, dan neemt het toestel gas terug. Het past zich voortdurend aan en geeft instructies zoals: scheer niet in rechte lijnen, maar in kleine rondjes. Die instructies maken echt wel het verschil."

Meer dan de helft van de mannen kent het ongemakkelijke gevoel na een scheerbeurt: roodheid, een geïrriteerde huid, ingegroeide haartjes en andere pijnlijke ongemakjes. Gelukkig veroveren nieuwe technologieën ook de badkamer en brengen er ongeëvenaard comfort. Technologische teams en ontwerpers van Philips co-creëerden met vooraanstaande dermatologen het eerste en enige scheerapparaat ter wereld met een persoonlijk scheerplan om specifieke huidproblemen aan te pakken: de Philips Shaver Series 7000.Het scheerapparaat geeft je via een erg gebruiksvriendelijke en overzichtelijke app op je smartphone advies hoe je je moet scheren. Volledig op maat. Dat kan dankzij een ingebouwde sensor die registreert hoe je je scheert en in real time tips geeft om je techniek te verbeteren. Die unieke technologie - GuidedShave - is gekoppeld aan een Adaptive Intelligence (AI) algoritme die je een gepersonaliseerde visuele scheergids biedt. Bart Baggen, Marketing Lead Philips Male Grooming Benelux: "Door mannen meer controle te geven tijdens de scheerbeurt, verminderen huidirritaties dag na dag. Zo helpt de nieuwe Philips Shaver Series 7000 hen om zich goed in hun vel te voelen." Verbetert de toestand van je huid, dan past het scheerplan zich aan en krijg je nieuwe aanwijzingen over de gevoeligheidsinstellingen van het scheerapparaat.Grensverleggend zijn niet alleen de GuidedShave en AI, maar ook de GentlePrecision-mesjes die met een minimale weerstand de haartjes zo kort mogelijk tegen de huid afsnijden waardoor huidirritaties afnemen.Vertel zwemkampioen Pieter Timmers niet over een gevoelige huid. Die krijgt elke dag veel te verduren door de chloor in het zwembadwater. Bovendien is een gladde huid nog belangrijker dan voor andere atleten omdat de weerstand van water groter is dan die van lucht. Timmers: "Aan elk haartje blijft water 'hangen', wat mijn snelheid beïnvloedt. Voor belangrijke wedstrijden scheer ik mij dan ook volledig. Is er geen wedstrijd, dan scheer ik mij een keer of twee per week. Ik heb een ringbaardje, dat ik gewoon regelmatig trim, maar van baardje tot oor is het exclusieve terrein van de Philips Shaver Series 7000 die wel weg weet met mijn gevoelige huid. Ik ben kieskeurig op mijn scheerapparaat omdat die mijn huid vooral niet mag beschadigen of prikkelen. De GroomTribe-app van de S7000 zoals ik mijn apparaat noem, zorgt ervoor dat ik mij heel persoonlijk kan scheren. Waar er dichte baardgroei is, krijg ik extra vermogen, zijn er minder haartjes, dan neemt het toestel gas terug. Het past zich voortdurend aan en geeft instructies zoals: scheer niet in rechte lijnen, maar in kleine rondjes. Die instructies maken echt wel het verschil."