Martine is al dertig jaar chirurg en leeft voor haar job. Ze neemt graag de tijd voor haar patiënten want een uitgebreide babbel helpt vaak bij het stellen van de juiste diagnose en dat kan soms van levensbelang zijn. Haar wachtzaal zit overvol, maar de mensen nemen dit er graag bij omdat ze weten dat ze hier geen nummer zijn. Ze appreciëren de persoonlijke aanpak van Martine die pas stopt met werken als de wachtzaal leeg is. Vaak is dat pas in de late uurtjes. Erg vindt ze dat niet, want mensen helpen is nu eenmaal haar passie en haar levensdoel.

In de vrije weekends houdt ze ervan om urenlang door het bos te wandelen. Door de frisse buitenlucht op te snuiven, maakt ze haar hoofd leeg. Zo kan ze vol energie aan de nieuwe werkweek beginnen, want de patiënten rekenen op haar.

Op die gelukzalige momenten in het bos wil Martine alles loslaten. Dan wil ze met niks bezig zijn. Al helemaal niet met geld. Door hard te werken, heeft Martine een mooi kapitaal opzij kunnen zetten. Ze weet dat sparen tegenwoordig niets opbrengt, maar ze heeft geen tijd en zin om zich bezig te houden met beleggingen. Ze houdt nu eenmaal niet van het hyperkinetische gedoe in de beurswereld en ze wordt instant zenuwachtig van de groene en rode lichtjes die continu oplichten op het scherm. De beursbladzijden in de krant gunt ze geen blik waardig.

Net zoals de patiënten steunen op de kennis en expertise van dokter Martine, vertrouwt zij haar kapitaal toe aan een vermogensbeheerder met wie ze door de jaren heen een vertrouwensrelatie heeft opgebouwd. Als geen ander kent hij haar persoonlijke en familiale situatie. Hij is er niet op uit om bepaalde producten te verkopen, maar hij luistert naar haar wensen. Zo wil Martine graag een beetje extra rendement, zonder daarvoor al te grote risico's te willen nemen. Haar vermogensbeheerder heeft dat goed begrepen en werkte een oplossing op maat uit.

Martine is al dertig jaar chirurg en leeft voor haar job. Ze neemt graag de tijd voor haar patiënten want een uitgebreide babbel helpt vaak bij het stellen van de juiste diagnose en dat kan soms van levensbelang zijn. Haar wachtzaal zit overvol, maar de mensen nemen dit er graag bij omdat ze weten dat ze hier geen nummer zijn. Ze appreciëren de persoonlijke aanpak van Martine die pas stopt met werken als de wachtzaal leeg is. Vaak is dat pas in de late uurtjes. Erg vindt ze dat niet, want mensen helpen is nu eenmaal haar passie en haar levensdoel.In de vrije weekends houdt ze ervan om urenlang door het bos te wandelen. Door de frisse buitenlucht op te snuiven, maakt ze haar hoofd leeg. Zo kan ze vol energie aan de nieuwe werkweek beginnen, want de patiënten rekenen op haar.Op die gelukzalige momenten in het bos wil Martine alles loslaten. Dan wil ze met niks bezig zijn. Al helemaal niet met geld. Door hard te werken, heeft Martine een mooi kapitaal opzij kunnen zetten. Ze weet dat sparen tegenwoordig niets opbrengt, maar ze heeft geen tijd en zin om zich bezig te houden met beleggingen. Ze houdt nu eenmaal niet van het hyperkinetische gedoe in de beurswereld en ze wordt instant zenuwachtig van de groene en rode lichtjes die continu oplichten op het scherm. De beursbladzijden in de krant gunt ze geen blik waardig.Net zoals de patiënten steunen op de kennis en expertise van dokter Martine, vertrouwt zij haar kapitaal toe aan een vermogensbeheerder met wie ze door de jaren heen een vertrouwensrelatie heeft opgebouwd. Als geen ander kent hij haar persoonlijke en familiale situatie. Hij is er niet op uit om bepaalde producten te verkopen, maar hij luistert naar haar wensen. Zo wil Martine graag een beetje extra rendement, zonder daarvoor al te grote risico's te willen nemen. Haar vermogensbeheerder heeft dat goed begrepen en werkte een oplossing op maat uit.