Voor wie het nog niet had gehoord: we bouwen de hele locatie na op een gebruiksvriendelijk digitaal platform. Via www.exportbeurs.be komt u een beurshal binnen, compleet met receptie, beursstanden, seminarie- en workshopruimte, vergaderzalen en zelfs een interactieve netwerkzone.

Dit mag u verwachten

Vanuit de veiligheid van uw eigen huis of werkplek kan u zo:

Afspraken boeken met 100 vertegenwoordigers van FITin het buitenland - deze experts, die wonen en werken in uw doelmarkt, bespreken samen met u uw exportplannen tijdens een-op-eengesprekken en geven advies op maat.

Beursstanden bezoeken van 45 dienstverleners die uw internationale ambities mee ondersteunen - elke stand is live bemand en tot de nok toe gevuld met tal van interessants om toe te voegen aan uw digitale goodiebag, van folders over brochures tot inzichtrijke video's. Stel dus uw vraag over internationaal ondernemen op de stands van: Flanders Investment & Trade, UNIZO, Voka, Agoria, Credendo, DHL, FOD Economie, de Kamers van Koophandel, D-Teach, Euler Hermes, Cleantech Flanders, ...

50 workshops en seminaries bijwonenover thema's rond export en internationalisering. Interactie staat centraal: u kan live vragen stellen en chatten met andere deelnemers in het publiek. Ontdek hier het programma.

Netwerken met honderden bezoekers, FIT-medewerkers en standhouders - net als alle andere deelnemers krijgt u een virtuele badge waarmee u zich kan identificeren in de netwerkzone. Daar kan u bovendien voortdurend nagaan wie er op de Exportbeurs aanwezig is, een praatje slaan, inspiratie delen enzovoort.

Tip: de agenda's lopen al aardig vol. Wacht dus niet langer om u of uw collega('s) in te schrijven en uw meetings met de landenexperts en standhouders vast te leggen via www.exportbeurs.be.

Praktisch: Exportbeurs 2021

· Wat: interactieve virtuele b2b-beurs

· Wanneer: 9 - 11 februari 2021 (plechtige openingssessie op 8 februari)

· Waar: www.exportbeurs.be

Voor wie het nog niet had gehoord: we bouwen de hele locatie na op een gebruiksvriendelijk digitaal platform. Via www.exportbeurs.be komt u een beurshal binnen, compleet met receptie, beursstanden, seminarie- en workshopruimte, vergaderzalen en zelfs een interactieve netwerkzone.Vanuit de veiligheid van uw eigen huis of werkplek kan u zo:Afspraken boeken met 100 vertegenwoordigers van FITin het buitenland - deze experts, die wonen en werken in uw doelmarkt, bespreken samen met u uw exportplannen tijdens een-op-eengesprekken en geven advies op maat. Beursstanden bezoeken van 45 dienstverleners die uw internationale ambities mee ondersteunen - elke stand is live bemand en tot de nok toe gevuld met tal van interessants om toe te voegen aan uw digitale goodiebag, van folders over brochures tot inzichtrijke video's. Stel dus uw vraag over internationaal ondernemen op de stands van: Flanders Investment & Trade, UNIZO, Voka, Agoria, Credendo, DHL, FOD Economie, de Kamers van Koophandel, D-Teach, Euler Hermes, Cleantech Flanders, ...50 workshops en seminaries bijwonenover thema's rond export en internationalisering. Interactie staat centraal: u kan live vragen stellen en chatten met andere deelnemers in het publiek. Ontdek hier het programma.Netwerken met honderden bezoekers, FIT-medewerkers en standhouders - net als alle andere deelnemers krijgt u een virtuele badge waarmee u zich kan identificeren in de netwerkzone. Daar kan u bovendien voortdurend nagaan wie er op de Exportbeurs aanwezig is, een praatje slaan, inspiratie delen enzovoort.