Reboot your export: aftellen voor de Exportbeurs 2021

Flanders Investment & Trade
Trends Information Services

Trends Information Services verbindt organisaties met de lezers van en doet een beroep op de specialisten van Roularta Brand Studio voor tekst en illustraties. De inhoud wordt eventueel aangebracht door de partner en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

18 januari 2021, 10:00 Bijgewerkt op: 20 juli 2022, 08:11

Van 9 tot en met 11 februari vindt onze tweejaarlijkse Exportbeurs plaats. Volledig virtueel, en dus een organisatorische uitdaging om u tegen te zeggen. Des te meer omdat zo een online event soms net nog meer mogelijkheden opent. Wees dus gerust: op het persoonlijke netwerkmoment en de catering na, zal u als bezoeker toch ruimschoots alle troeven ervaren van een klassieke Exportbeurs.

Voor wie het nog niet had gehoord: we bouwen de hele locatie na op een gebruiksvriendelijk digitaal platform. Via www.exportbeurs.be komt u een beurshal binnen, compleet met receptie, beursstanden, seminarie- en workshopruimte, vergaderzalen en zelfs een interactieve netwerkzone.

Reboot your export: aftellen voor de Exportbeurs 2021

Dit mag u verwachten

Vanuit de veiligheid van uw eigen huis of werkplek kan u zo:

Afspraken boeken met 100 vertegenwoordigers van FITin het buitenland – deze experts, die wonen en werken in uw doelmarkt, bespreken samen met u uw exportplannen tijdens een-op-eengesprekken en geven advies op maat.

Beursstanden bezoeken van 45 dienstverleners die uw internationale ambities mee ondersteunen – elke stand is live bemand en tot de nok toe gevuld met tal van interessants om toe te voegen aan uw digitale goodiebag, van folders over brochures tot inzichtrijke video’s. Stel dus uw vraag over internationaal ondernemen op de stands van: Flanders Investment & Trade, UNIZO, Voka, Agoria, Credendo, DHL, FOD Economie, de Kamers van Koophandel, D-Teach, Euler Hermes, Cleantech Flanders, …

Reboot your export: aftellen voor de Exportbeurs 2021

50 workshops en seminaries bijwonenover thema’s rond export en internationalisering. Interactie staat centraal: u kan live vragen stellen en chatten met andere deelnemers in het publiek. Ontdek hier het programma.

Netwerken met honderden bezoekers, FIT-medewerkers en standhouders – net als alle andere deelnemers krijgt u een virtuele badge waarmee u zich kan identificeren in de netwerkzone. Daar kan u bovendien voortdurend nagaan wie er op de Exportbeurs aanwezig is, een praatje slaan, inspiratie delen enzovoort.

Tip: de agenda’s lopen al aardig vol. Wacht dus niet langer om u of uw collega(‘s) in te schrijven en uw meetings met de landenexperts en standhouders vast te leggen via www.exportbeurs.be.

Reboot your export: aftellen voor de Exportbeurs 2021

Praktisch: Exportbeurs 2021

· Wat: interactieve virtuele b2b-beurs

· Wanneer: 9 – 11 februari 2021 (plechtige openingssessie op 8 februari)

· Waar: www.exportbeurs.be

Reboot your export: aftellen voor de Exportbeurs 2021