Dario Vunckx (23) is een van de twee jonge ondernemers van MicroFlavours die microgroenten telen op een Brusselse stadsboerderij. Dat zijn miniatuurexemplaren van bekende groenten als komkommer en radijs. Met hun verticale installaties in de kelders van een verlaten brouwerij in Molenbeek kweken ze klimaatonafhankelijk het hele jaar door. Zo levert MicroFlavours scheuten van radijzen, rucola en koriander per fiets aan sterrenrestaurants en hotels in onze hoofdstad en omgeving.

Dario Vunckx (23) is een van de twee jonge ondernemers van MicroFlavours die microgroenten telen op een Brusselse stadsboerderij. Dat zijn miniatuurexemplaren van bekende groenten als komkommer en radijs. Met hun verticale installaties in de kelders van een verlaten brouwerij in Molenbeek kweken ze klimaatonafhankelijk het hele jaar door. Zo levert MicroFlavours scheuten van radijzen, rucola en koriander per fiets aan sterrenrestaurants en hotels in onze hoofdstad en omgeving.