Uit een recente enquête blijkt bijvoorbeeld dat slechts 1 op de 10 kmo's zijn website echt als een verkoopkanaal gebruikt. BNP Paribas Fortis lanceert daarom een reeks initiatieven om ondernemers te informeren en te ondersteunen om meer te halen uit online zakendoen.

Statistieken hebben al aangetoond dat België in Europa maar een middenmoter is inzake digitalisering en e-commerce. De bank BNP Paribas Fortis maakt daar de komende maanden werk van. Ze wil kmo's helpen om een plek te veroveren in de gedigitaliseerde wereld, vertelt CEO Max Jadot.

Uit een recente enquête blijkt bijvoorbeeld dat slechts 1 op de 10 kmo's zijn website echt als een verkoopkanaal gebruikt. BNP Paribas Fortis lanceert daarom een reeks initiatieven om ondernemers te informeren en te ondersteunen om meer te halen uit online zakendoen.Statistieken hebben al aangetoond dat België in Europa maar een middenmoter is inzake digitalisering en e-commerce. De bank BNP Paribas Fortis maakt daar de komende maanden werk van. Ze wil kmo's helpen om een plek te veroveren in de gedigitaliseerde wereld, vertelt CEO Max Jadot.