HP vindt het printen opnieuw uit

HP
HP
Advertorial

Advertorial verbindt organisaties met de lezers van en doet een beroep op de specialisten van Roularta Brand Studio voor tekst en illustraties. De inhoud wordt eventueel aangebracht door de partner en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

25 juni 2021, 12:00 Bijgewerkt op: 20 juli 2022, 08:12

Elk document dat een bedrijf afdrukt, moet zowel veilig als goedkoop worden afgedrukt. En bij voorkeur ook duurzaam. HP pakt daarom uit met HP+ en HP Instant Ink, een printservicepakket en abonnementsformule op maat van ondernemingen die vooruit denken.

Ondernemen in de 21e eeuw gebeurt anytime, anywhere, anyhow. Dat is enkel mogelijk als je strategische en waardevolle documenten in alle veiligheid kan beheren, verzenden én afdrukken. Wanneer je bijvoorbeeld een spreadsheet via je smartphone doorstuurt naar een printer, wil je zeker zijn dat er onderweg geen ongelukken kunnen gebeuren. HP heeft daarom de printoplossing HP+ ontwikkeld, met de hoogst mogelijke aandacht voor veiligheid en privacy.

Slot op de deur

Een van de fundamenten van HP+ is HP Smart Security, een unieke tool die je printer beschermt tegen mogelijke cyberaanvallen, gegevensverlies en andere beveiligingsrisico’s. Printergegevens worden gegarandeerd veilig verzonden via WiFi-netwerken. Je voorkomt bovendien mogelijke problemen veroorzaakt door verouderde of kwetsbare firmware. Als je gebruikmaakt van de optie Private Pickup, worden pagina’s pas afgedrukt wanneer je bevestigt dat je in levende lijve voor de printer staat. Dankzij Print Anywhere heb je dan weer de mogelijkheid om altijd en overal – op kantoor, in het park, in een café – documenten af te drukken. Je hebt enkel een internetverbinding of mobiel netwerk nodig om connectie te maken met je printer, HP zorgt voor het slot op de deur. Voor een optimale beveiliging krijg je daarvoor een uniek, dynamisch gegenereerd wachtwoord.

Bespaar tot 70%

De abonnementsformule HP Instant Ink, onderdeel van HP+, breidt je gebruikscomfort nog verder uit: je slimme HP-printer geeft online een seintje wanneer je inktvoorraad bijna uitgeput is en bestelt zelf nieuwe cartridges. Je komt dus nooit zonder te zitten, ook als je je inktvoorraad niet nauwgezet in de gaten houdt. Dat alles is mogelijk doordat je HP-printer verbonden is met het internet en je een HP-gebruikersaccount hebt. HP Instant Ink geeft een totaal nieuwe invulling aan printen. Je betaalt niet voor een cartridge, je betaalt voor een printplan op basis van het aantal pagina’s dat je afdrukt. Ongeacht of die pagina’s gevuld zijn met 20 tekstregels of een reeks foto’s in felle kleuren: 1 pagina is 1 pagina. Je drukt sowieso goedkoper af: volgens HP kan je met Instant Ink tot 70 procent op je inktkosten besparen. De tariefformules zijn glashelder.

Flexibele abonnementsformule

Geen idee hoeveel je print? Geen probleem. Je kunt je abonnementsformule op elk moment aanpassen, zonder extra kosten. Op je dashboard in de HP Smart-app zie je hoeveel pagina’s je de afgelopen maand geprint hebt. Als je niet al je pagina’s gebruikt, neem je ze automatisch mee naar de volgende maand. Als je meer print, koop je extra pagina’s: eenvoudig en efficiënt. Met inktplannen kan je drie keer het aantal pagina’s in je plan meenemen (150 pagina’s als je een plan van 50 pagina’s hebt), met tonerplannen twee keer het aantal pagina’s.

Met HP+ Forest First

HP+ staat voor smart printing. Slim omdat je bespaart, veilig kan werken en ondertussen ook nog meewerkt aan een duurzame toekomst. HP engageert zich via HP+ voor een meer milieubewuste printing industry. Zo worden oude cartridges gerecycleerd en omgezet in nieuwe cartridges, wat een enorme vermindering van plastic afval oplevert. En dat is niet alles: HP heeft zich ertoe verbonden om bomen te planten en bossen te beschermen voor elke pagina die je afdrukt. Kwestie van duurzaam te ondernemen én te printen!

Is je printer geschikt voor HP Instant Ink en HP+?

De meeste HP-printermodellen zijn geschikt voor HP Instant Ink. De nieuwste HP-printermodellen met een ‘e’ in de typenaam ondersteunen HP+.