Modellen met een lage of zero-uitstoot komen in aanmerking voor fiscale aftrekken waardoor hybrideauto's in al hun varianten interessanter zijn dan ooit. Zij bieden het beste van twee werelden: zuiver elektrisch rijden met zero-uitstoot in omstandigheden die daartoe uitnodigen, gecombineerd en zuinig rijden tijdens langere trajecten op de snelweg, zonder zich zorgen te moeten maken over het rijbereik. Hybrides bestaan uit een benzine- plus één of twee elektromotoren en effenen de weg naar zuiver elektrisch autorijden in de toekomst.

De Peugeot 3008 HYBRID

Power of choice

Peugeot beschikt over een zeer aantrekkelijk en buitengewoon veelzijdig modellenaanbod dat de klanten de grootst mogelijke keuzevrijheid biedt. Van benzine over diesel tot plug-in hybrides en volledig elektrisch, alles kan. De klanten hebben de power of choice, zij kunnen vrij kiezen welke aandrijving het best tegemoetkomt aan hun mobiliteitsbehoeften én beroepsstatuut.

De Peugeot 508 SW HYBRID, 508 HYBRID en 3008 HYBRID

Bestsellers in het Peugeot-gamma zijn de SUV-modellen 3008 HYBRID en 3008 HYBRID 4 met hun avontuurlijke look. Qua vermogen bieden die de keuze tussen twee benzinemotoren van 225 pk (tweewielaandrijving) of 300 pk (vierwielaandrijving), aangestuurd met een 8-traps automaat. Bovendien hebben ze een elektrische motor van 13,2 kWh die je tot wel 59 kilometer ver kan brengen. Dat zorgt voor een gemiddelde verbruiksopbrengst van 40 %: goed voor het milieu maar natuurlijk ook voor je portefeuille. Weet dat de batterij helemaal oplaadbaar is in amper 2 uur (met een wallbox 32 A en een boordlader van 7,4 kW als optie).

De Peugeot 508 SW HYBRID

Andere plug-in hybrides van Peugeot zijn de sportieve 308 HYBRID en ruime 308 SW HYBRID, de elegante 508 HYBRID topberline en de 508 SW HYBRID high-end stationwagen. Allemaal zijn die uitgerust met de modernste infotainment- en rijhulpsystemen, alle maken gebruik van hoogwaardige materialen en zijn kwaliteitsvol afgewerkt. Zij dragen bij aan een verbetering van het klimaat, bieden financieel voordeel en garanderen een hoge mate van tevredenheid achter het stuur in het besef dat duurzame mobiliteit loont.

Ontdek het volledige HYBRID gamma in je Peugeot-verkooppunt of op www.peugeot.be

Modellen met een lage of zero-uitstoot komen in aanmerking voor fiscale aftrekken waardoor hybrideauto's in al hun varianten interessanter zijn dan ooit. Zij bieden het beste van twee werelden: zuiver elektrisch rijden met zero-uitstoot in omstandigheden die daartoe uitnodigen, gecombineerd en zuinig rijden tijdens langere trajecten op de snelweg, zonder zich zorgen te moeten maken over het rijbereik. Hybrides bestaan uit een benzine- plus één of twee elektromotoren en effenen de weg naar zuiver elektrisch autorijden in de toekomst.Peugeot beschikt over een zeer aantrekkelijk en buitengewoon veelzijdig modellenaanbod dat de klanten de grootst mogelijke keuzevrijheid biedt. Van benzine over diesel tot plug-in hybrides en volledig elektrisch, alles kan. De klanten hebben de power of choice, zij kunnen vrij kiezen welke aandrijving het best tegemoetkomt aan hun mobiliteitsbehoeften én beroepsstatuut.Bestsellers in het Peugeot-gamma zijn de SUV-modellen 3008 HYBRID en 3008 HYBRID 4 met hun avontuurlijke look. Qua vermogen bieden die de keuze tussen twee benzinemotoren van 225 pk (tweewielaandrijving) of 300 pk (vierwielaandrijving), aangestuurd met een 8-traps automaat. Bovendien hebben ze een elektrische motor van 13,2 kWh die je tot wel 59 kilometer ver kan brengen. Dat zorgt voor een gemiddelde verbruiksopbrengst van 40 %: goed voor het milieu maar natuurlijk ook voor je portefeuille. Weet dat de batterij helemaal oplaadbaar is in amper 2 uur (met een wallbox 32 A en een boordlader van 7,4 kW als optie).Andere plug-in hybrides van Peugeot zijn de sportieve 308 HYBRID en ruime 308 SW HYBRID, de elegante 508 HYBRID topberline en de 508 SW HYBRID high-end stationwagen. Allemaal zijn die uitgerust met de modernste infotainment- en rijhulpsystemen, alle maken gebruik van hoogwaardige materialen en zijn kwaliteitsvol afgewerkt. Zij dragen bij aan een verbetering van het klimaat, bieden financieel voordeel en garanderen een hoge mate van tevredenheid achter het stuur in het besef dat duurzame mobiliteit loont.