Slimmer beleggen kan. Met een plan.

Het zijn geen gouden tijden voor wie spaart. Daarover is iedereen het eens. Wie alternatieven zoekt met een hoger rendement, ziet er vaak tegenop om zich te verdiepen in individuele aandelen en obligaties. Wegens te weinig tijd of te weinig kennis van zaken. Beleggen schrikt velen ook af omdat de risico's doorgaans groter zijn dan bij sparen. En toch kan u nog investeren in uw toekomst. Hoog tijd om de voordelen van een beleggingsplan uit de doeken te doen.

Online vermogensbeheer: beter voor uw tijd en goed voor uw geld

Tijd, geduld en kennis. Drie zaken die het vaakst ontbreken om van uw beleggingsportefeuille een succes te maken. Gelukkig bent u niet volledig op uzelf aangewezen als het om het beheer van uw beleggingen gaat. Online vermogensbeheer is de oplossing voor wie het aan tijd ontbreekt, maar toch graag zijn kapitaal ziet groeien. Meteen de reden waarom MeDirect in 2014 die opportuniteit als eerste financiële instelling in België aanbood. Drie sterktes van het systeem.

Geniet van uw pensioen zonder financieel tandengeknars

Nog meer dan van zijn spaarcenten, ligt de Vlaming wakker van zijn pensioen. Want wie wil er niet zorgeloos en comfortabel kunnen genieten van zijn zilveren jaren? Helaas bieden het wettelijk pensioen, maar ook het fiscaal voordelige pensioensparen niet de garantie dat u uw levensstandaard kunt behouden. Gelukkig is er de vierde pensioenpijler in de vorm van een zorgvuldig uitgekiend beleggingsplan.