Financiële meeropbrengst, dat zoekt een belegger in een financieel product. Dat is de logica zelf, maar daar hoeft het niet te stoppen. Bijna zeven op de tien klanten bij MeDirect geven aan dat ze duurzaamheid eveneens een belangrijke meerwaarde vinden bij hun keuze. De toenemende vraag naar producten die renderen op alle fronten en een voordeel bieden voor zowel belegger als mens en milieu, beantwoordt MeDirect met het nieuwe duurzame beleggingsplan 'Duurzaam MeGreen'.

Het zijn geen gouden tijden voor wie spaart. Daarover is iedereen het eens. Wie alternatieven zoekt met een hoger rendement, ziet er vaak tegenop om zich te verdiepen in individuele aandelen en obligaties. Wegens te weinig tijd of te weinig kennis van zaken. Beleggen schrikt velen ook af omdat de risico's doorgaans groter zijn dan bij sparen. En toch kan u nog investeren in uw toekomst. Hoog tijd om de voordelen van een beleggingsplan uit de doeken te doen.

Tijd, geduld en kennis. Drie zaken die het vaakst ontbreken om van uw beleggingsportefeuille een succes te maken. Gelukkig bent u niet volledig op uzelf aangewezen als het om het beheer van uw beleggingen gaat. Online vermogensbeheer is de oplossing voor wie het aan tijd ontbreekt, maar toch graag zijn kapitaal ziet groeien. Meteen de reden waarom MeDirect in 2014 die opportuniteit als eerste financiële instelling in België aanbood. Drie sterktes van het systeem.

Nog meer dan van zijn spaarcenten, ligt de Vlaming wakker van zijn pensioen. Want wie wil er niet zorgeloos en comfortabel kunnen genieten van zijn zilveren jaren? Helaas bieden het wettelijk pensioen, maar ook het fiscaal voordelige pensioensparen niet de garantie dat u uw levensstandaard kunt behouden. Gelukkig is er de vierde pensioenpijler in de vorm van een zorgvuldig uitgekiend beleggingsplan.