Beter aangepaste en transparantere beleggingen in 2018

Beter aangepaste en transparantere beleggingen in 2018

Beleggingsadviseurs en portefeuillebeheerders bereiden zich voor op een nieuwe reglementaire revolutie in 2018. De Belgische belegger krijgt meer transparantie en informatie, maar elke medaille heeft een keerzijde.

Nieuwigheden in het familiaal vermogensrecht

Nieuwigheden in het familiaal vermogensrecht

Discretionair vermogensbeheer gaat veel verder dan het louter definiëren van uw beleggersprofiel. Zo kwam de laatste jaren het familiaal vermogensrecht in een heuse stroomversnelling terecht waardoor u er goed aan doet om uw vroegere verrichtingen nog eens tegen het licht te houden.

Als een goede huisvader

Als een goede huisvader

Het leven van een bedrijfsleider is vaak onvoorspelbaar. Zo kan er plots een koper voor zijn levenswerk opduiken die een aanbod doet dat hij onmogelijk kan weigeren. Daar zit hij dan: zeeën van tijd en een berg geld. Voor dat laatste kan hij alvast beroep doen op een specialist in discretionair beheer die ervoor zorgt dat zijn kapitaal als een goede huisvader beheerd wordt.

Vertrouwen op een specialist.

Vertrouwen op een specialist.

Mensen die gepassioneerd met hun vak bezig zijn, hebben vaak geen tijd of zin om dag in dag uit met hun geduldig opgebouwde kapitaal bezig te zijn. Zij schuiven die verantwoordelijkheid met plezier door naar een specialist in discretionair beheer. Rekening houdend met de wensen van de klant zorgt die vermogensbeheerder voor een op maat gemaakte oplossing.

Zorgeloos leven van uw spaargeld

Zorgeloos leven van uw spaargeld

Het wettelijk pensioen is ontoereikend om na een professionele carrière dezelfde levensstandaard aan te houden. Zeker zelfstandigen moeten daarom tijdens hun actieve periode extra voor hun pensioen sparen en beleggen. Met de hulp van een specialist in discretionair beheer kan iedereen met een gerust gemoed genieten van zijn oude dag.

Een duwtje in de rug van de kinderen

Een duwtje in de rug van de kinderen

Elke ouder heeft het beste voor met zijn kinderen en wil hen zoveel mogelijk helpen. Ook op financieel vlak. Door zijn geld toe te vertrouwen aan een specialist in discretionair vermogensbeheer kiest u niet alleen voor uw eigen toekomst, maar ook voor die van uw kinderen en kleinkinderen.