Belgenland is een bedrijvig land. Het kmo-land bij uitstek, luidt de boutade. "Een land van bedrijven die met weinig middelen heel veel bereiken", zoals Manuel Hensmans (Solvay Brussels School of Economics and Management) het duidt. Gelukkig maar dat Best Managed Companies geen traditionele zoektocht is naar één winnend bedrijf, maar een businessprogramma waar verschillende laureaten het keurmerk mogen dragen. Voor hen is het een uitgelezen kans om met de geknipte coach hun bedrijf kritisch te evalueren.

Ook al verkiest een onafhankelijke jury op 18 april de eerste Best Managed Companies van België, toch heeft het businessprogramma van Deloitte al een flinke traditie en een stevige reputatie. 25 jaar geleden werd het kwaliteitslabel boven de doopvont gehouden in Canada. Binnenkort wordt de formule wereldwijd uitgerold.

In de zoektocht naar en de begeleiding van de Best Managed Companies van België, doet Deloitte een beroep op de expertise en inbreng van onafhankelijke partners met een ijzersterke reputatie: Solvay Brussels School of Economics and Management en Econopolis.