De bezielers achter het Amsterdamse brillenmerk Dick Moby willen onderstrepen dat je plastic ook op een duurzame manier naar je hand kan zetten. Dick Moby staat voor ecologische brillen in high-standard acetaat. Een resolute keuze: plastic (her)gebruiken zonder toe te geven aan verspilling.

'Plastic is een fantastisch materiaal; als we het zien als de waardevolle grondstof die het is, gaan we er hopelijk ook bewuster mee om', zegt Tim Holland. En die visie spreekt aan. De twee Nederlandse designers overtuigden high-endboetieks als LL-CC (Londen), NN07 (Kopenhagen), Shopi Go (Istanbul), Tenue de Nîmes (Amsterdam) en Colette (Parijs). Nu volgt een verfrissende collab met diezelfde Colette in Parijs.

Ook G-Star en O'Neill kanten zich tegen de vervuiling van plastic.

De bezielers achter het Amsterdamse brillenmerk Dick Moby willen onderstrepen dat je plastic ook op een duurzame manier naar je hand kan zetten. Dick Moby staat voor ecologische brillen in high-standard acetaat. Een resolute keuze: plastic (her)gebruiken zonder toe te geven aan verspilling.'Plastic is een fantastisch materiaal; als we het zien als de waardevolle grondstof die het is, gaan we er hopelijk ook bewuster mee om', zegt Tim Holland. En die visie spreekt aan. De twee Nederlandse designers overtuigden high-endboetieks als LL-CC (Londen), NN07 (Kopenhagen), Shopi Go (Istanbul), Tenue de Nîmes (Amsterdam) en Colette (Parijs). Nu volgt een verfrissende collab met diezelfde Colette in Parijs. Ook G-Star en O'Neill kanten zich tegen de vervuiling van plastic.