Het pand van 300m² bevindt zich in de Kattenstraat 7, dé winkelstraat in het mooie centrum van Aalst waar het Belgische Terre Bleue niet mocht ontbreken. Met de komst van het nieuwe pand schrijft Terre Bleue verder aan haar succesverhaal en staat de teller van het aantal winkels ondertussen op vijftien.

De BOIC collectie van Terre Bleue is ook beschikbaar in de nieuwe winkel. Terre Bleue ontwierp deze lijn voor de Belgische atleten die naar de Olympische Spelen in Rio gaan. Tijdens de openingsceremonie en alle andere officiële aangelegenheden in Rio zal #TeamBelgium de collectie met veel trots dragen.

Het pand van 300m² bevindt zich in de Kattenstraat 7, dé winkelstraat in het mooie centrum van Aalst waar het Belgische Terre Bleue niet mocht ontbreken. Met de komst van het nieuwe pand schrijft Terre Bleue verder aan haar succesverhaal en staat de teller van het aantal winkels ondertussen op vijftien.De BOIC collectie van Terre Bleue is ook beschikbaar in de nieuwe winkel. Terre Bleue ontwierp deze lijn voor de Belgische atleten die naar de Olympische Spelen in Rio gaan. Tijdens de openingsceremonie en alle andere officiële aangelegenheden in Rio zal #TeamBelgium de collectie met veel trots dragen.