Zin om om thuis een heerlijke Tanqueray & Tonic te maken? Dankzij zijn perfecte balans is Tanqueray de ideale basis voor cocktails. Zijn karakteristieke smaken van houtachtige jeneverbes en subtiele citroenschil komen volledig tot hun recht in een serve.

Het enige dat je nodig hebt is 35 ml Tanqueray® Gin, Tonic en verse limoen (een partje en schijfje).

Je gaat als volgt aan de slag: vul een Copa-glas voor twee derde met ijs en snijd een schijfje limoen af en leg het op het ijs. Giet vervolgens 35 ml Tanqueray Gin door het schijfje limoen. Vul dit aan met tonic. Ga tenslotte met een limoenpartje rond de rand van het glas, pers het sap uit en laat het stukje vallen in de Copa. Roer en dien op.

Zin om om thuis een heerlijke Tanqueray & Tonic te maken? Dankzij zijn perfecte balans is Tanqueray de ideale basis voor cocktails. Zijn karakteristieke smaken van houtachtige jeneverbes en subtiele citroenschil komen volledig tot hun recht in een serve. Het enige dat je nodig hebt is 35 ml Tanqueray® Gin, Tonic en verse limoen (een partje en schijfje). Je gaat als volgt aan de slag: vul een Copa-glas voor twee derde met ijs en snijd een schijfje limoen af en leg het op het ijs. Giet vervolgens 35 ml Tanqueray Gin door het schijfje limoen. Vul dit aan met tonic. Ga tenslotte met een limoenpartje rond de rand van het glas, pers het sap uit en laat het stukje vallen in de Copa. Roer en dien op.