Het is een prijs die wordt uitgereikt aan de beste startende Belgische webshop. Maison Lab is een Limburgse webshop uit Genk die outletartikelen aanbiedt op premium level, steeds aan minimum -50% van de retailprijs. De webshop wordt gerund door Samira, Tahnee en Djalil Labyed, drie jonge en dynamische ondernemers van onder de 30jaar.

Maison Lab biedt ook een all-round klantenservice en geeft stijladvies. Sinds kort is er ook http://www.maison-lab.nl. De webwinkel heeft nog grootse plannen en wil uitbreiden met een Duitse en Franse variant.

Het is een prijs die wordt uitgereikt aan de beste startende Belgische webshop. Maison Lab is een Limburgse webshop uit Genk die outletartikelen aanbiedt op premium level, steeds aan minimum -50% van de retailprijs. De webshop wordt gerund door Samira, Tahnee en Djalil Labyed, drie jonge en dynamische ondernemers van onder de 30jaar. Maison Lab biedt ook een all-round klantenservice en geeft stijladvies. Sinds kort is er ook http://www.maison-lab.nl. De webwinkel heeft nog grootse plannen en wil uitbreiden met een Duitse en Franse variant.