Het 'Slow Time Café' is een concept dat komt overgewaaid uit Berlijn. Met een uniek klokkendecor dat de geschiedenis van Rodania vertelt, krijgt niet alleen de kaart, maar ook het interieur een make-over tijdens deze take-over van koffiezaak Broer Bretel.

Centraal staat de nieuwe collectie van Rodania: zo zullen de horloges niet enkel te bewonderen vallen aan de polsen van het personeel, maar zal ook een selectie van het aanbod ter plekke verkocht worden. "Tijdens het koffie maken volg ik vaak de secondewijzer op mijn horloge om te weten hoe lang ik een bepaalde handeling moet doen. Deze samenwerking en het originele decor vormen dus een leuke knipoog naar mijn job als barista", vertelt Broer Bretel-eigenaar Toon Craen.

Praktisch

Broer Bretel, Nassaustraat 7, 2000 Antwerpen.

Standaard toegangstarief: 3 euro, goed voor een uurtje zorgeloos vertoeven in het 'Slow Time Café by Rodania'. Nadien wordt je 50 eurocent aangerekend per schijf van 10 minuten en voor 12 euro kan je er een halve dag (5 uur) blijven rondhangen.

Van maandag 30 november tot en met zondag 13 december.

Ma, woe - vr van 8:30 tot 18:00 (dinsdag gesloten)

Za - zo van 10:30 tot 18:30

Het 'Slow Time Café' is een concept dat komt overgewaaid uit Berlijn. Met een uniek klokkendecor dat de geschiedenis van Rodania vertelt, krijgt niet alleen de kaart, maar ook het interieur een make-over tijdens deze take-over van koffiezaak Broer Bretel.Centraal staat de nieuwe collectie van Rodania: zo zullen de horloges niet enkel te bewonderen vallen aan de polsen van het personeel, maar zal ook een selectie van het aanbod ter plekke verkocht worden. "Tijdens het koffie maken volg ik vaak de secondewijzer op mijn horloge om te weten hoe lang ik een bepaalde handeling moet doen. Deze samenwerking en het originele decor vormen dus een leuke knipoog naar mijn job als barista", vertelt Broer Bretel-eigenaar Toon Craen.