Must-sees voor tijdens een zonvakantie

Must-sees voor tijdens een zonvakantie
In Saint-Tropez kan je nu ook terecht in de Giorgio Armani boetiek. Place to be: Rue Francois Sibilli 44, waar Armani 354 vierkante meter vrijmaakte voor hun stijlvolle mode. ©

In Saint-Tropez kan je nu ook terecht in de Giorgio Armani boetiek. Place to be: Rue Francois Sibilli 44, waar Armani 354 vierkante meter vrijmaakte voor hun stijlvolle mode. © Beppe Raso

Binnenkort gaat het Callaghan themagebouw in het Gold River hotel van Salou (Spanje) open. Het gebouw beschikt over 78 deluxe kamers. De uitbreiding maakt van het Gold River hotel, het grootste van de vijf hotels van het PortAventura Resort.

Op zoek naar een luxevilla om enkele weken te huren in Griekenland? My Greek Villa heeft een aanbod van meer dan 200 privévilla's over 40 Griekse bestemmingen.

Nikki Beach en het viersterrenhotel Fairmont Monte Carlo slaan deze zomer de handen in elkaar. Op het dak van het Fairmont Monte Carlo kan je elke dag terecht bij de pop-up beach club en hun restaurant. Het panoramische zicht op de Middellandse Zee is er niet te versmaden.