Let's have a look

Let's have a look
Als er al een modemerk met de zeilsport wordt geassocieerd, dan wel GAASTRA. Dat uit zich alleen in de namen van de zomercollecties. TP52 naar de jachtklasse waarmee wereldwijd wedstrijden worden gevaren. En Palma Vela, naar het nautische event (Gaastra is hoofdsponsor) in de gelijknamige Spaanse omgeving. ©

© GF

Als er al een modemerk met de zeilsport wordt geassocieerd, dan wel GAASTRA. Dat uit zich alleen in de namen van de zomercollecties. TP52 naar de jachtklasse waarmee wereldwijd wedstrijden worden gevaren. En Palma Vela, naar het nautische event (Gaastra is hoofdsponsor) in de gelijknamige Spaanse omgeving.

© GF

De zomercollectie 2015 van Corneliani oogt uiterst ontspannen. Zoals altijd hebben de kostuums een perfecte pasvorm. Het kleurenpalet werd licht en luchtig gehouden, met veel optisch wit, lichtgrijs en ijsblauw. Voor een elegante, frisse look.

© GF

Het leven is een mooie sport, is de slogan bij de lente/zomercollectie van LACOSTE, dat opvalt met elegante, pure lijnen en een moderne, urbanistische grafiek. De zeiler neemt de stad mee op de zee.

© GF

Het modemerk MARC O'POLO en de ontdekkingsreiziger Marco Polo, volgens u niets met elkaar te maken? Toch wel. De natuurlijk kleuren, stoffen en materialen zoals katoen, zijde en linnen, zijn zichtbaar geïnspireerd op de leefwereld van Venetiaanse handelaar uit de 13e -14e eeuw.