Met een minimum aan tijd, een maximum aan resultaat behalen. Daar droomt elke vrouw ook wel eens van. Beautycoach Kim Van Oncen helpt je om er elke dag stralend uit te zien. Ze leert je de kneepjes van het vak en toont je al haar beauty secrets. Welke kledingstukken móét je zeker in huis hebben? Wat zijn de do's & dont's voor jouw figuur?

Wat trek je aan naar een feestje? Welke make-up gebruik je het beste bij jouw teint? Kim vertelt het je allemaal.

Kim Van Oncen presenteert het programma 'Fashion date' op Ment TV, heeft een modeblog, werkt regelmatig als model en geeft stylingadvies.

Daily Beauty, Kim Van Oncen, ? 19,99. Uitgeverij Lannoo

http://www.lannoo.be/daily-beauty

Met een minimum aan tijd, een maximum aan resultaat behalen. Daar droomt elke vrouw ook wel eens van. Beautycoach Kim Van Oncen helpt je om er elke dag stralend uit te zien. Ze leert je de kneepjes van het vak en toont je al haar beauty secrets. Welke kledingstukken móét je zeker in huis hebben? Wat zijn de do's & dont's voor jouw figuur?Wat trek je aan naar een feestje? Welke make-up gebruik je het beste bij jouw teint? Kim vertelt het je allemaal.Kim Van Oncen presenteert het programma 'Fashion date' op Ment TV, heeft een modeblog, werkt regelmatig als model en geeft stylingadvies.Daily Beauty, Kim Van Oncen, ? 19,99. Uitgeverij Lannoohttp://www.lannoo.be/daily-beauty