Wie is volmaakt? Per slot van rekening zijn het net die kleine onvolmaaktheden die je doen uitstijgen boven de massa. Dat is de boodschap achter de herfst/winter 2015 #ImPerfect campagne. Wees blij met wie je bent en hou op met te willen zijn zoals iedereen. Deze campagne met dubbele bodem is ook een uitnodiging om te experimenteren met mode. En om zelf in te vullen wat #ImPerfect betekent in uw modekeuzes.

Fotograaf Christian MacDonald blikte de campagne in, met een cast van karakterkoppen die uiteenlopende stijlen dragen. Het bewijs dat hét schoonheidsideaal of dé trend niet bestaat.

Wie is volmaakt? Per slot van rekening zijn het net die kleine onvolmaaktheden die je doen uitstijgen boven de massa. Dat is de boodschap achter de herfst/winter 2015 #ImPerfect campagne. Wees blij met wie je bent en hou op met te willen zijn zoals iedereen. Deze campagne met dubbele bodem is ook een uitnodiging om te experimenteren met mode. En om zelf in te vullen wat #ImPerfect betekent in uw modekeuzes.Fotograaf Christian MacDonald blikte de campagne in, met een cast van karakterkoppen die uiteenlopende stijlen dragen. Het bewijs dat hét schoonheidsideaal of dé trend niet bestaat.