Guess ging voor zijn Connect Smartwatch een stapje verder dan andere merken. Niet alleen zijn er versies voor hem (44 mm) en haar (41 mm), tevens beschikt het horloge over twee batterijen. Een voor de smart technologie die je slechts om de drie tot vijf dagen dient op te laden en een voor het horloge die zoals een standaardbatterij twee jaar meegaat. Zo kan je je horloge te allen tijde blijven gebruiken. Richtprijs 350 euro.

Voor de 'Chevron' kwartshorloges in 18 karaats goud (30 mm) uit de Joaillerie Collectie inspireerde Louis Vuitton zich op het moderne, grafische V-motief dat de half-Belgische Nicolas Ghesquière zo adoreert en dat hij ook als leitmotiv introduceerde in de Summer 2015 prêt-à-portercollecties van Louis Vuitton, waar hij zich sinds 2013 als creatief directeur ontfermt over de damescollecties. De Chevron-motieven worden met de hand op de wijzerplaat geschilderd in de workshops van La Fabrique du Temps, de manufactuur van Louis Vuitton, en nadien bezet met diamanten. Verkrijgbaar in zwart en het typische klaproosrood dat we ook in de modecollecties terugvinden. Elk model heeft een beperkte genummerde oplage van acht stuks. Polsband in hagedis. Prijs 30.000 euro.

De sporty-looking Sawyer chronograaf (39 mm) van Michael Kors in roestvrij staal met kristallen indexen is weldra verkrijgbaar in donkerrood (Merlot) en lichtbruin (Whiskey) de trendkleuren op de catwalk dit najaar. In afwachting garandeert grijs een coole look. 279 euro.

Lacoste stopte dit jaar alle vrolijkheid van het leven in de nieuwe generatie Goa-kwartshorlogecollectie. De negen verschillende uniseksontwerpen (40 mm) delen de speelse partyspirit die heerst op de stranden van de Indiase badplaats Goa. Het kleurenpalet reikt van blauw en groen over rood, roze en paars tot geel en zwart-wit. Natuurlijk kiest de iconische krokodil bij alle modellen voor een vleugje onconventionele kleur. Prijs 85 euro.

Tekst: Anja Van Der Borght

Guess ging voor zijn Connect Smartwatch een stapje verder dan andere merken. Niet alleen zijn er versies voor hem (44 mm) en haar (41 mm), tevens beschikt het horloge over twee batterijen. Een voor de smart technologie die je slechts om de drie tot vijf dagen dient op te laden en een voor het horloge die zoals een standaardbatterij twee jaar meegaat. Zo kan je je horloge te allen tijde blijven gebruiken. Richtprijs 350 euro.Voor de 'Chevron' kwartshorloges in 18 karaats goud (30 mm) uit de Joaillerie Collectie inspireerde Louis Vuitton zich op het moderne, grafische V-motief dat de half-Belgische Nicolas Ghesquière zo adoreert en dat hij ook als leitmotiv introduceerde in de Summer 2015 prêt-à-portercollecties van Louis Vuitton, waar hij zich sinds 2013 als creatief directeur ontfermt over de damescollecties. De Chevron-motieven worden met de hand op de wijzerplaat geschilderd in de workshops van La Fabrique du Temps, de manufactuur van Louis Vuitton, en nadien bezet met diamanten. Verkrijgbaar in zwart en het typische klaproosrood dat we ook in de modecollecties terugvinden. Elk model heeft een beperkte genummerde oplage van acht stuks. Polsband in hagedis. Prijs 30.000 euro.De sporty-looking Sawyer chronograaf (39 mm) van Michael Kors in roestvrij staal met kristallen indexen is weldra verkrijgbaar in donkerrood (Merlot) en lichtbruin (Whiskey) de trendkleuren op de catwalk dit najaar. In afwachting garandeert grijs een coole look. 279 euro.Lacoste stopte dit jaar alle vrolijkheid van het leven in de nieuwe generatie Goa-kwartshorlogecollectie. De negen verschillende uniseksontwerpen (40 mm) delen de speelse partyspirit die heerst op de stranden van de Indiase badplaats Goa. Het kleurenpalet reikt van blauw en groen over rood, roze en paars tot geel en zwart-wit. Natuurlijk kiest de iconische krokodil bij alle modellen voor een vleugje onconventionele kleur. Prijs 85 euro.Tekst: Anja Van Der Borght