Voor het vijfde jaar op rij is kledinglabel Hackett de officiële stylist voor mannenkleding op de British Film Awards (BAFTA's). Om deze verjaardag niet onopgemerkt voorbij te laten gaan wordt een collectie van vijf kostuumvesten de wereld ingestuurd.

Het fluwelen model 'British' in koningsblauw vertrekt vanuit de klassieke, traditionele Britse stijl, maar er zijn ook andere modellen met de toepasselijke namen 'Film', 'Academy', 'Television' en 'Arts'. Het model 'Film' werd ontworpen in tartanpatroon.

Elke kostuumvest zal vanaf maandagmorgen 15/02, na de BAFTA's, verkrijgbaar zijn: online via Hackett.

Voor het vijfde jaar op rij is kledinglabel Hackett de officiële stylist voor mannenkleding op de British Film Awards (BAFTA's). Om deze verjaardag niet onopgemerkt voorbij te laten gaan wordt een collectie van vijf kostuumvesten de wereld ingestuurd.Het fluwelen model 'British' in koningsblauw vertrekt vanuit de klassieke, traditionele Britse stijl, maar er zijn ook andere modellen met de toepasselijke namen 'Film', 'Academy', 'Television' en 'Arts'. Het model 'Film' werd ontworpen in tartanpatroon. Elke kostuumvest zal vanaf maandagmorgen 15/02, na de BAFTA's, verkrijgbaar zijn: online via Hackett.