Marc Lagrange is al meer dan 20 jaar actief als kunst- en reclamefotograaf. Door zijn bijzondere stijl is zijn werk internationaal bekend. De foto's van Lagrange intrigeren door het vrouwelijke schoon en door de verhalen die ze vertellen waarvan de toeschouwer zelf het 'plot' mag invullen.

"De tentoonstelling 'Diamonds & Pearls' en het gelijknamige boek zijn een combinatie van enkele van mijn meest iconische werken. Bovendien zijn de modellen die ik kies vaak ruwe diamanten", aldus Lagrange.

De expositie van Lagrange is vrij te bezoeken, nog tot en met 9 juli. Iedereen kan de werken bezichtigen tijdens de kantooruren (van 9u tot 17u, Eikenenweg 58, 3520 Zonhoven). Graag wel even vooraf verwittigen, via info@jansendienstencentrum.be.

Marc Lagrange is al meer dan 20 jaar actief als kunst- en reclamefotograaf. Door zijn bijzondere stijl is zijn werk internationaal bekend. De foto's van Lagrange intrigeren door het vrouwelijke schoon en door de verhalen die ze vertellen waarvan de toeschouwer zelf het 'plot' mag invullen."De tentoonstelling 'Diamonds & Pearls' en het gelijknamige boek zijn een combinatie van enkele van mijn meest iconische werken. Bovendien zijn de modellen die ik kies vaak ruwe diamanten", aldus Lagrange.De expositie van Lagrange is vrij te bezoeken, nog tot en met 9 juli. Iedereen kan de werken bezichtigen tijdens de kantooruren (van 9u tot 17u, Eikenenweg 58, 3520 Zonhoven). Graag wel even vooraf verwittigen, via info@jansendienstencentrum.be.