FALKE heeft een lange traditie van been- en bovenkleding met handwerk en wil zich in de Scheldestad vestigen als trefpunt voor modefanaten.

"Wij hebben een flagshipstore opgericht, die een belangrijke rol zal spelen bij de internationalisering van het merk, omdat hij de waarden van het huis FALKE perfect weerspiegelt: traditie in combinatie met hoge innovatiekracht, een internationale ingesteldheid en moderniteit," zeiden neven Franz-Peter en Paul Falke, leidende vennoten van de FALKE-groep.

FALKE zal een hoogwaardig kledingaanbod voor dames, heren en kinderen aanbieden, dat met het FALKE Ergonomic Sport System vervolledigd wordt.

FALKE heeft een lange traditie van been- en bovenkleding met handwerk en wil zich in de Scheldestad vestigen als trefpunt voor modefanaten. "Wij hebben een flagshipstore opgericht, die een belangrijke rol zal spelen bij de internationalisering van het merk, omdat hij de waarden van het huis FALKE perfect weerspiegelt: traditie in combinatie met hoge innovatiekracht, een internationale ingesteldheid en moderniteit," zeiden neven Franz-Peter en Paul Falke, leidende vennoten van de FALKE-groep.FALKE zal een hoogwaardig kledingaanbod voor dames, heren en kinderen aanbieden, dat met het FALKE Ergonomic Sport System vervolledigd wordt.