Veja produceert eco-sneakers met ecologische materialen in Brazilië. Blue de Paname kiest eveneens voor een duurzame aanpak door resoluut te kiezen voor productie in Europa, en zelfs grotendeels in Frankrijk. Deze twee duurzame visies smelten samen in een ecologische sneakercollectie geïnspireerd op de esthetiek van de jaren '80. De collectie is vervaardigd in eco-leder, organisch katoen, wild eco-rubber uit het Amazonewoud en duurzame Franse moleskine.

De sneakers zijn onder andere verkrijgbaar bij Colette (Parijs), DSM LONDON (Londen), Antonioli (Milaan), Dapper (Oslo), Kith (New York), DSM GINZA (Tokio) en Morrison (Antwerpen).

Veja produceert eco-sneakers met ecologische materialen in Brazilië. Blue de Paname kiest eveneens voor een duurzame aanpak door resoluut te kiezen voor productie in Europa, en zelfs grotendeels in Frankrijk. Deze twee duurzame visies smelten samen in een ecologische sneakercollectie geïnspireerd op de esthetiek van de jaren '80. De collectie is vervaardigd in eco-leder, organisch katoen, wild eco-rubber uit het Amazonewoud en duurzame Franse moleskine.De sneakers zijn onder andere verkrijgbaar bij Colette (Parijs), DSM LONDON (Londen), Antonioli (Milaan), Dapper (Oslo), Kith (New York), DSM GINZA (Tokio) en Morrison (Antwerpen).