In de winkel van Guess zetten digitale video's eerdere collecties in de kijker. Bij elk item hoort een identificatiechip met daarop alle informatie over de kledij en accessoires. Via touchscreens kunnen klanten browsen door de collecties, plaatsnemen in een digitale paskamer en de details van de artikelen bekijken. Klanten kunnen ook gebruikmaken van de gratis wifi.

De Digital Boutique in Antwerpen is de eerste stap naar een digitale retailstrategie, waarbij de voordelen en snelheid van online winkelen gecombineerd worden met het fysieke shoppen. Op de opening party waren meer dan 170 gasten die vierden op de beats van dj RENEE (model Amélie Lens). Onder de gasten ook heel wat bekend volk zoals Josje Huisman, Zoë Van Gastel, Elisa Guarraci en Jess Donckers.

Guess jeans store ; Leysstraat 20-26, Antwerpen

In de winkel van Guess zetten digitale video's eerdere collecties in de kijker. Bij elk item hoort een identificatiechip met daarop alle informatie over de kledij en accessoires. Via touchscreens kunnen klanten browsen door de collecties, plaatsnemen in een digitale paskamer en de details van de artikelen bekijken. Klanten kunnen ook gebruikmaken van de gratis wifi.De Digital Boutique in Antwerpen is de eerste stap naar een digitale retailstrategie, waarbij de voordelen en snelheid van online winkelen gecombineerd worden met het fysieke shoppen. Op de opening party waren meer dan 170 gasten die vierden op de beats van dj RENEE (model Amélie Lens). Onder de gasten ook heel wat bekend volk zoals Josje Huisman, Zoë Van Gastel, Elisa Guarraci en Jess Donckers.