Al veertien jaar tekent Pierre Hardy juwelen bij Hermès. Met goudsmeden als zijn bondgenoten werkt hij zo goed en zo hard dat het lijkt alsof de materie zijn hand en zijn blik gehoorzaamt. De volleerde, uiterst vrouwelijke en vieve vormen zijn klaar om hun entree te maken in het erfgoed van Hermès. En ze vormen het uitgangspunt voor vijf Écrin d'or-paruren, die nog tot 1 oktober 2016 te bewonderen zijn in de Brusselse Waterloolaan.

Een parure is een sieraad van juwelen, eens stel van edele stenen, bestemd om tegelijk gedragen te worden. Een écrin d'or is een gouden juwelendoosje, waarin we koesteren en beschermen wat ons dierbaar is. De namen spreken alvast de verbeelding aan: Chaîne d'ancre enchaînée, Niloticus, Filet d'or, Galop Hermès en Sangles Hermès. Stuk voor stuk boodschappers van de beweging, de kracht en het raffinement dat Hermès zo innig typeren.

INFO

'Ecrin d'or' - Tot en met zaterdag 1 oktober 2016

Van maandag tot en met vrijdag van 10u tot 18u30

Op zaterdag van 10u30 tot 18u30

Hermès

Waterloolaan 50

Brussel

Al veertien jaar tekent Pierre Hardy juwelen bij Hermès. Met goudsmeden als zijn bondgenoten werkt hij zo goed en zo hard dat het lijkt alsof de materie zijn hand en zijn blik gehoorzaamt. De volleerde, uiterst vrouwelijke en vieve vormen zijn klaar om hun entree te maken in het erfgoed van Hermès. En ze vormen het uitgangspunt voor vijf Écrin d'or-paruren, die nog tot 1 oktober 2016 te bewonderen zijn in de Brusselse Waterloolaan.Een parure is een sieraad van juwelen, eens stel van edele stenen, bestemd om tegelijk gedragen te worden. Een écrin d'or is een gouden juwelendoosje, waarin we koesteren en beschermen wat ons dierbaar is. De namen spreken alvast de verbeelding aan: Chaîne d'ancre enchaînée, Niloticus, Filet d'or, Galop Hermès en Sangles Hermès. Stuk voor stuk boodschappers van de beweging, de kracht en het raffinement dat Hermès zo innig typeren.