Met een neus voor wat fris en nieuw is, gaat zaakvoerder Christophe Urbain al meer dan tien jaar op zoek naar avant-gardistische, jonge labels voor zijn drie boetieks: Rewind Women, Rewind Men en sinds kort ook Rewind B.L.C.K.+.

Rewind was de eerste Belgische boetiek die Avelon op de Belgische modemarkt introduceerde. Avelon is een jong Nederlands label dat staat voor atypische esthetiek: geraffineerd maar met een hoek af. Christophe Urbain deelde ooit zijn visie op het ideale maatpak met de oprichter van Avelon, Erik Frenken. Daaruit distilleerde Frenken enkele essentials en tekende voor SS '15 twee blauwe pakken die exclusief te koop zijn bij Rewind Men. Frenken hecht niet alleen veel waarde aan elk detail, ook de stoffen werden met zorg geselecteerd.

Met een neus voor wat fris en nieuw is, gaat zaakvoerder Christophe Urbain al meer dan tien jaar op zoek naar avant-gardistische, jonge labels voor zijn drie boetieks: Rewind Women, Rewind Men en sinds kort ook Rewind B.L.C.K.+. Rewind was de eerste Belgische boetiek die Avelon op de Belgische modemarkt introduceerde. Avelon is een jong Nederlands label dat staat voor atypische esthetiek: geraffineerd maar met een hoek af. Christophe Urbain deelde ooit zijn visie op het ideale maatpak met de oprichter van Avelon, Erik Frenken. Daaruit distilleerde Frenken enkele essentials en tekende voor SS '15 twee blauwe pakken die exclusief te koop zijn bij Rewind Men. Frenken hecht niet alleen veel waarde aan elk detail, ook de stoffen werden met zorg geselecteerd.