Cafe Costume ontwikkelde de ideale pasvorm voor de muzikanten door de jasknopen door een satijnen lint te vervangen, door een transparante binnenvoering te ontwikkelen en natuurlijke stoffen te selecteren die ademen. De verschillende musici van het Brussels Philharmonic waren vragende partij voor een niet belemmerende snit en concertkostuums die zowel qua uitstraling als onderhoud punten scoren.

Het Brussels Philharmonic treedt nog het hele seizoen op in de speciaal ontworpen suits. Ontdek hier hun concertagenda van februari tot en met mei.

Cafe Costume ontwikkelde de ideale pasvorm voor de muzikanten door de jasknopen door een satijnen lint te vervangen, door een transparante binnenvoering te ontwikkelen en natuurlijke stoffen te selecteren die ademen. De verschillende musici van het Brussels Philharmonic waren vragende partij voor een niet belemmerende snit en concertkostuums die zowel qua uitstraling als onderhoud punten scoren. Het Brussels Philharmonic treedt nog het hele seizoen op in de speciaal ontworpen suits. Ontdek hier hun concertagenda van februari tot en met mei.