Een man die kan verleiden, daar was BOSS naar op zoek. Hun keuze viel dan ook snel op Theo James, die looks en persoonlijkheid weet te combineren en al de cover van internationale bladen als GQ Style sierde. Hij volgt als ambassadeur onder andere Ryan Reynolds, Gerard Butler, Victor Cruz en Jared Leto op.

"De komende campagne waarvan ik het gezicht ben vertelt het verhaal van de symbiose tussen verleiding en succes, zelfvertrouwen en aantrekkingskracht. Ze weerspiegelt ook mijn voorkeur voor unieke geuren, die de balans vinden tussen klassiek en modern", aldus James.

Een man die kan verleiden, daar was BOSS naar op zoek. Hun keuze viel dan ook snel op Theo James, die looks en persoonlijkheid weet te combineren en al de cover van internationale bladen als GQ Style sierde. Hij volgt als ambassadeur onder andere Ryan Reynolds, Gerard Butler, Victor Cruz en Jared Leto op."De komende campagne waarvan ik het gezicht ben vertelt het verhaal van de symbiose tussen verleiding en succes, zelfvertrouwen en aantrekkingskracht. Ze weerspiegelt ook mijn voorkeur voor unieke geuren, die de balans vinden tussen klassiek en modern", aldus James.