Student-ondernemers starten pop-up tijdens de Gentse Feesten

13/07/18 om 18:13 - Bijgewerkt om 18:28

Het door student-ondernemers opgerichte Atelier Flâneur neemt onderdak in het Oud Postgebouw op de Gentse Korenmarkt. Je kan er nog tot 8 augustus je eigen T-shirt ontwerpen.

Student-ondernemers starten pop-up tijdens de Gentse Feesten

© Atelier Flâneur

In 'De Post' op de Gentse Korenmarkt huizen nu al ketens als Sissy Boy, Skins Cosmetics en Le Pain Quotidien. Tijdens de zomermaanden wordt er ook plek vrijgemaakt voor Atelier Flâneur, een initiatief van de student-ondernemers achter Flâneur Clothing. Het jonge Gentse kledinglabel houdt er al langer een aparte formule op na: klanten kunnen zelf hun T-shirts ontwerpen en laten bedrukken.

In de winkelrekken mag je stuks van merken als MIASU, Moodzi en STRØM verwachten - misschien geen labels die meteen een belletje doen rinkelen, maar die in het leven geroepen werden door jonge Gentse student-ondernemers. Gentrepreneur, de organisatie die Gentse student-ondernemers begeleidt, steunt het project.

Meer informatie op de website

.

Nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief van Trends Style en ontvang wekelijks een update van het belangrijkste lifestyle nieuws in uw mailbox!

Onze partners