Nele Ost, creatief directeur van Belgisch bloemenhuis Daniel Ost: "Als een klant om 10u 's avonds een Whatsappje stuurt kan ik het toch niet laten om te antwoorden".

In deze reeks bevragen we ondernemernde persoonlijkheden over carrière en stijl. Deze week: Nele Ost, creatief directeur van het vermaarde Belgisch bloemenhuis Daniel Ost - en dochter van. Zij maakte eind maart een permanente stek van hun Knokse winterpop-up. Daar shop je bloemen, planten en decoratie van de hofleverancier, hoofddesigner op de New Yorkse Orchid Show, exposant in de vertrekken van de Japanse Keizer en aankleder van koninklijke huwelijken en Tomorrowland.

Getest: Nest. Energiebesparen met de Thermostat E

Duurzaamheid zit 'm ook in het correcte gebruik van de verwarmingsketel. Om energie te besparen testten wij enkele maanden de Nest Thermostat E uit, het goedkopere model van de slimme thermostaat dat ook makkelijker te installeren is.

Op zoek naar een Meesterwoning of andere architecturale parel?

Van funky flat, edgy loft en charmante villa tot historisch erfgoed: Immodome is niet je doorsnee immobiliënkantoor. Het verkoopt alleen woningen met persoonlijkheid, dat is: met een architecturale, historische en/of esthetische meerwaarde én neemt je mee op wandel.

Knack Weekend

Ikea experimenteert met meubelverhuur

Ikea begint vanaf volgend jaar te experimenteren met het verhuren van meubels. De experimenten worden uitgerold in dertig landen en passen binnen de missie van het bedrijf om sterker in te zetten op circulaire economie. Tegen 2030 wil het bedrijf klimaatpositief zijn.

Knack Weekend

Chanel strikt Pharrell Williams voor capsulecollectie

Het is niet de eerste keer dat Pharrell Williams zich voor de kar van Chanel laat spannen. Eerder al deed de Amerikaanse zanger dienst als model, maakte hij muziek voor de catwalkshows van het Franse merk en tekende hij een paar sneakers. Nu verbindt hij zijn naam aan een capsulecollectie.

Knack Weekend

Waar moet je zijn voor de Designer Days?

Wie dol is op tijdloze stuks en stoffen van hoge kwaliteit, kan van 7 tot 12 mei zijn slag slaan in Antwerpen.Tijdens de Knack Weekend Designer Days doen bekende ontwerpers kledingoverschotten aan zachte prijzen van de hand. Een overzicht van alle deelnemers.

24 uur in Lausanne, tussen land en meer

Van 9 tot 22 januari 2020 vinden in Lausanne - al sinds 1915 thuisbasis van het Internationaal Olympisch Comité - de Olympische Jeugdwinterspelen plaats. Maar dat hield ons niet tegen om nu al de Zwitserse stad aan het Meer van Genève te gaan eploreren