De elektrificatie heeft de benadering van premiummobiliteit grondig veranderd. Een mooi voorbeeld is Audi, dat met zijn succesvolle e-tron-gamma startte in 2018 en vandaag volop in transitie is. De elektrische toekomstplannen van Audi zien er veelbelovend uit. Het draait niet louter om elektromotoren, maar om een nieuwe mentaliteit met meer aandacht voor de noden van de inzittenden en de planeet.

De top-down generatie zet niet langer de norm. De 'New Generation of Leaders' zijn inspirerende voorbeelden in hun manier van zijn en doen. Professionals zoals Sergio Herman die de eer aan zijn team laat in de begeleiding naar nieuwe successen en die aan de generaties van morgen denkt. Geen wonder dat de sterrenchef zijn gading vond bij Land Rover, met haar vlaggenschip Range Rover al meer dan vijftig jaar lang leider op het vlak van luxe-SUV's en met de nagelnieuwe Range Rover klaar om daar als leader in modern luxury minstens even veel decennia bij te doen.

Uit het magazine
Anja Van Der Borght

Grote modehuizen wilden haar al in huis halen maar juweelontwerpster Laurence Ardies (27) lanceert dapper haar eigen label met karakteristieke kleurstenen. Niet toevallig prijkt ze nu als jongste en enige Belgische in 100 Women of Jewelry, een internationaal koffietafelboek én een expositie in New York. "En toch wil geen enkele bank zelfs maar een rekening voor me openen."